Milyen véleményetek van a Ford Puma-ról?Nem a mostani SUV-változatról,hanem a képen láthatóról?A Fiesta-hoz hasonlóan ez is vezérműláncos?
Előző barátnőmnek volt (meg asszem azóta is van) ilyen autója. 1.7-es 125 lóerős változat volt szép kék színben, én is nagyon megszerettem, volt már benne 220 ezer körül, mégsem volt soha semmi baja, pedig kapta az ívet rendesen, és mielőtt én "megjelentem" az autó életében, azért a szervizintervallumok is elég lazán voltak kezelve.
Tök kellemesen le lehetett vele gurulni a Balcsira a pályán 130-140 körüli utazóval, volt benne bőven elegendő kraft, 7-8 liter között jött ki a fogyasztás nagy átlagban. Persze bár sportosnak néz ki, azért a valódi sportautósághoz nem sok köze van, nagyjából olyan vezetni, mint egy kicsit áramvonalasabb Fiestát. Mert kb az is.
Szíjas motor volt az 1.7, és azt hiszem az 1.4, 1.6 is az. Még a régebbi OHV Ford motorok voltak láncosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!