Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a legmegdöbbentőbb...

Mi volt a legmegdöbbentőbb autó amit valaha láttatok?

Figyelt kérdés

Annak kapcsán jutott eszembe hogy most kora délután elment a házunk előtt egy fekete Lamborghini Gallardo, egészen szürreális és hihetetlen volt, ahogy kinéztem a kapun és az úton ahol állandóan traktorok meg Suzukik, Fordok, esetleg olcsóbb Mercedesek járnak, egy ilyen elképesztő autó menjen végig, még ha csak átutazóban is... A világ végén lakom, kisváros külvárosi részén, itt még a Ford Mustang is kb. olyan ritka mint a fehér holló, Lamborghini szerintem amióta létezik a város még nem tette be ide a lábát. Az más hogy Pesten lát az ember ilyesmit, vagy akár nagyobb városokban, de itt a senkiföldjén, kvázi egy faluban el se akartam hinni. Soha ilyen komoly autót még errefelé az életben nem láttam.

Ennek kapcsán jutott tehát eszembe hogy ti milyen olyan autót láttatok UTCÁN, tehát nem szalonban, autós találkozón, bemutató napon meg ilyenek, hanem szín tisztán random az utcán állni vagy közlekedni, amitől leesett az állatok, amit még soha korábban, amire azt mondtátok hogy "na ez igen"?

2021. szept. 27. 02:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

A lomisok Transitjain néha megdöbbenek azért, hogy hogy gurulnak még egyáltalán.

:D

2021. szept. 29. 08:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisvárosba lakok és ott eggy fekete újjabb Porsche volt de valakinek a kisvárosba va egy kék 1960as vagy 70es Ford Mustang
2021. szept. 29. 19:45
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21es

Vagy mikor az M3ason Budapest fele a 95ös full rozsdás szakadt régi Transittal 110el tolnák le az egész sort, de nemehet jobban haladni, és 9 munkás ülnek benne éppen. Az tényleg nekem is meghökkentő néha.

2021. szept. 29. 23:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Falun élünk de van egy elitebb rész,mindig ott járok haza.

Az egyik háznál sorba vannak a luxus kocsik.

Ferrari, Porsche,Mercedes terepjáró,Mustang gyönyörű mindegyik

2021. szept. 30. 07:27
 25/25 anonim válasza:
Még Zamárdiban a nyáron, elment melletünk (azt hiszem a Kiss Ernő utcában) egy kék 458-as Ferrari. Olyan szép volt bár a kék szín picit fura volt, de attól még gyönyörű. 😍
2021. dec. 23. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!