Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a legmegdöbbentőbb...

Mi volt a legmegdöbbentőbb autó amit valaha láttatok?

Figyelt kérdés

Annak kapcsán jutott eszembe hogy most kora délután elment a házunk előtt egy fekete Lamborghini Gallardo, egészen szürreális és hihetetlen volt, ahogy kinéztem a kapun és az úton ahol állandóan traktorok meg Suzukik, Fordok, esetleg olcsóbb Mercedesek járnak, egy ilyen elképesztő autó menjen végig, még ha csak átutazóban is... A világ végén lakom, kisváros külvárosi részén, itt még a Ford Mustang is kb. olyan ritka mint a fehér holló, Lamborghini szerintem amióta létezik a város még nem tette be ide a lábát. Az más hogy Pesten lát az ember ilyesmit, vagy akár nagyobb városokban, de itt a senkiföldjén, kvázi egy faluban el se akartam hinni. Soha ilyen komoly autót még errefelé az életben nem láttam.

Ennek kapcsán jutott tehát eszembe hogy ti milyen olyan autót láttatok UTCÁN, tehát nem szalonban, autós találkozón, bemutató napon meg ilyenek, hanem szín tisztán random az utcán állni vagy közlekedni, amitől leesett az állatok, amit még soha korábban, amire azt mondtátok hogy "na ez igen"?

2021. szept. 27. 02:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Próbálom követni a többi válaszadó vonalát, hiszen erre a kérdésre csak nagyon relatív válaszokat lehet adni, érthető okokból:

- 150 ezres nagyváros, megyeszékhely: egy Ferrarit időnként, viszonylag gyakran lehet látni (van hogy nyomja is neki rendesen), illetve néhány éve egy '90-es években gyártott csíkos Dodge Vipert láttam

- 8 ezres, falusi jellegű kisváros: itt egy '98-as Chevrolet Corvette az, amit egy időben gyakran láttam.

Persze ezek azok az esetek, amikor utcán parkolni, meg menni látja az ember, amolyan váratlanul. Nyilván, ha valaki rendszeresen jár kiállításokra, találkozókra, stb., akkor nem meglepő, hogy látott már ilyeneket.

2021. szept. 27. 08:24
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy tényleg az sem mindegy, hol látod, Budapesten fel sem tűnnek ezek a különlegesebb autok, falun meg egy régebbi Porsche is hatalmas feltűnést kelt.

Amúgy ami számomra mindig nagyon meghökkentő, hiába nem ritka autó: bármilyen Lamborghini, az Urust leszámítva. Élőben annyira magával ragadó, extrém forma, az a nagyon lapos forma, a hangosan mormogó szívó V10 motorokkal, libabőr minden alkalommal.

2021. szept. 27. 08:30
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Egy öt tonnás ZIL nehézpótkocsival, lassú rendszámmal, telepakolva sóderrel, amit egy 16 éves srác vezetett kismotoros jogsival! És ez engedélyezett volt !
2021. szept. 27. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Egy Ferrari vagy hasonló az miért megdöbbentő?
2021. szept. 27. 09:18
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Előző munkahelyemen olyan irodaházban dolgoztam, aminek az alján volt egy menő konditerem, oda sok olyan magyar "üzletember" járt, akik érdekes autókkal járkáltak. Lamborghini Huracán, Aventador, Ferrari 458, California, számtalan Porsche 911, stb, még egy híres-hírhedt Re-Amemiya RX-7 is megfordult (az RX-7 és a Huracán meg talán az Aventador is ugyanazé az emberé, aki ismeri, ismeri). Így az ilyen modern sportautók hamar unalmassá váltak...

Viszont láttam tavaly, amikor a német Autobahnon mentünk Hollandia felé, egy Trabantot. Trabi önmagában nem annyira érdekes, de amikor 190-re állított tempomatnál áll be mögéd, akkor már sokkal inkább. Én nem tudom mit műveltek azzal az autóval, de egyrészt gyönyörű világoskék volt, másrészt hatalmas kerekek és nyilván valami spéci futómű által hatalmas ültetés, harmadrészt olyan hangja volt mintha forogna vagy tízezret valami négyhengeres benne... na az érdekes volt.

A második meg egy Bugatti Chiron bécsben úgy 2 éve. Azt azért nem látsz gyakran.

2021. szept. 27. 13:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Londonban egy " sirályszárnyas " Mercit, igaz csak pár percig mert egy kamionba jártak fel vele épp, de legalább a hangját is hallhattam.
2021. szept. 27. 13:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete egy Mclaren P1 fordult jött be elém a fehérvári Lidl körforgalomba
2021. szept. 27. 17:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
1996 akkor azért még ritkaság volt fekete h1 hummer , gazdag nyaralók járnak a környékre így láttam már mindent
2021. szept. 27. 20:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontiac Firebird, nem tudom melyik évjárat, de az a leginkább jellegzetes, fekete rajta arany madárszimbólum.
2021. szept. 27. 20:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
McLarent, Ferrarit, Lambót sokszor láttam már. Talán amitől dobtam egy hátast az egy zsír új Cadillac Escalade, Európában nagyon ritka.
2021. szept. 27. 20:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!