Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik olaj minőségibb?

Melyik olaj minőségibb?

Figyelt kérdés
Castrol vagy A.Z. Meisterteile?

2021. szept. 26. 09:10
A kérdező szavazást indított:
Castrol
A.Z. Meisterteile
egyforma
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
a castrol
2021. szept. 26. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egykutya! Eleinte megvettem a Castrolt, de az utóbbi időben meg AZ-vel járok, és még jobb is a kocsinak motorjának hangja. Ráadásul Castrolból rengeteg a hamis, tehát ha a sarki autóboltosnál megkapod egy 10-eért és még egy olajszűrőt is adnak hozzá akkor a tuti nem eredeti
2021. szept. 26. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:
A kocsimhoz a gyár Castrolt ír elő, csak most nagyon nyomatják az A.Z.-t és kíváncsi voltam hogy az milyen.
2021. szept. 26. 12:11
 4/5 krwkco ***** válasza:
Vegyél Mannolt. Nem drága és 5W30-ban volt tesztgyőztes is.
2021. szept. 26. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nyugodtan használhatod, esetleg nézd meg az autogyártó milyen minősítéseket kér, olyanra gondolok mint a VW505.00 és hasonlók, ha ezt az olaj tudja, akkor gyártótól függetlenül is beletöltheted. Most az, hogy anno Castrolt ír, az csak egy gyártói szerződés, hogy az autógyárba ők szállították nekik,persze olcsón, esetleg még az olajbetöltő kupakba is belenyomták a nevüket, hogy később a tulajok ezt vegyék bele.
2021. szept. 26. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!