Kézi autómosónál a habkefe karcolja a festést?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre mintha a kézi autómosóban a habkefe kicsit karcolná a festést. Igaz lehet? Mit tanácsoltok? Használjam inkább a habágyút? Milyen mosási sorrendet ajánlotok? Mindegyik funkción menjek végig sorban, vagy elég csak a habágyú és a foltmentes öblítés?#kézi autómosó #Habkefe
2021. szept. 25. 19:19
1/4 anonim válasza:
Mivel a habkefét előttem kitudja ki és mire használta, így én inkább hanyagolni szoktam. Gondolok itt arra, hogy a fékport mosta le valaki előttem, vagy valami nagyon sáros kis kavicsos autót mostak, vagy csak kitudja mikor volt cserélve az a kefe.
Általában én viszek magammal egy saját szivacsot és azzal törlöm át.
Én mindegyik funkción végig megyek, de te csináld úgy ahogy jól esik. A wax például arra jó, hogy 2-3 napig rajta marad a kocsin és ha esik az eső akkor könnyebben folyik le róla a víz, meg egy kicsit csillog tőle a kocsi.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok akkor rátolom a habágyút aztán egy saját szivaccsal átdörzsölöm. Köszi!
2021. szept. 25. 20:57
3/4 anonim válasza:
milyen szivacs? A szivacs karcolja.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen gondolom a szivacs se mindegy milyen anyagú.
2021. szept. 25. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!