Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autómosónak (munka)...

Egy autómosónak (munka) mennyire alaposan kell kitakarítani kívül-belül egy autót?

Figyelt kérdés
mennyire fárasztó? akinek van tapasztalata,ossza meg kérem
2018. jún. 12. 16:57
 1/5 crudy ***** válasza:
Hat az h mennyire kell az a helytol fugg, van ahol nagyon jol dolgoznak viszont alaposabb munka idoigenyesebb ezert is egy autot egyszerre tobb ember csinal. Ha egyedul csinalod, nagyon alaposan, jol es szepen es elvarjak h ne tokolj vele 6-7 orat akkor faraszto nagyon. En a sajat automat magam mosom, mert ennyire alaposan szerintem sehol nem csinaljak meg. Ha alvazat, kerekjaratokat, felniket, motort es belteret illetve karosszeriat is erintem aztan meg waxolok is akkor ramegy egy delutan de nem hajtom azet magam.
2018. jún. 12. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én annyit tudok,hogy ahova jelentkeztem ott 10 autót mosnak átlagosan 8 óra alatt le..Gondolom akkor nem olyan alapos a munka.
2018. jún. 12. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy auto nagyon alaposan kivul belül auto méretétől fuggoen azért 4-6 óra van
2018. jún. 12. 17:41
 4/5 crudy ***** válasza:
Lehet attól még, hogy jól dolgoznak. De ha mondjuk hatan vannak és egyszerre dolgoznak akkor sokkal gyorsabb természetesen. Nem olyan fárasztó egyébként, ettől ne félj. Sőt, annak fárasztó bármilyen munka aki nem szeret dolgozni, de az már más kategória. Idegesítő csak, ennyi. Szöszölős, figyelmet igénylő. Ezért nem viszem sehova a saját autómat, mert ahol úgy megcsinálják mint én, elkérnek majdnem 70-80 ezret. A mezei mosóban meg csak lecsapják vízzel, kiporszívózzák oszt jóvan következő. Kiderül majd h milyen ahova jelentkeztél.
2018. jún. 12. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:

én biztos nem csinálnám. egy autó belső tökéletes kitakarítása embertpróbáló feladat. Kívülről sem leányálom, főleg a fényezés száradás után.

szemét meló, főleg ha a tulaj csak a jattot adja oda.

2018. jún. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!