Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes E W210?

Mercedes E W210?

Figyelt kérdés

Elérhető árú hétvégi-hobbi autót szeretnék vásárolni, így jött az ötlet, hogy a régi "álmom" megvalósítom egy Mercedes E-osztály W210 formájában.

Milyen motorral szerelt W210-eseket érdemes keresni, mik a típus fő hibái a túlzott rohadás kivételével?

A korban megegyező E39-es BMW-k benzines motorral jobb választás lenne?

2021. szept. 25. 11:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Illetve - milyen árban érdemes keresni ilyen autót?

Persze, függ a felszereltségtől, motortól... De egymillió környékén lehet már találni épkézláb autókat?

2021. szept. 25. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A rozsda a legnagyobb ellensége. A dízelek nagyon jók, inkább facelifteseket nézegess, azok meg már cdi-k. Az 5sebességes automata is nagyon jó mind komfort, mind megbízhatóság terén.
2021. szept. 25. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Már bocs, de a túlzott rohadás azt jelenti, hogy hobbi autónak teljesen alkalmatlan. A merci legnagyobb minőségi botránya kötődik a típushoz, én azért itt megállnék egy pillanatra és elgondolkodnék. Annak idején már az 5 éves kocsik kirügyeztek, gondolhatod milyen állapotban vannak manapság.
2021. szept. 25. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

W210 vs e39

Ezerszer inkább a bmw! Nem egy minőségi kategória a kettő.

2021. szept. 25. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Részemről egy hatalmas szavazat a W210re. Bár sokan leszólják, szerintem nagyon jó autó. A rozsda hatalmas gond, viszont létezik olyan, amit alapos rozsdavédelemmel láttak el, vagy újra lett fényezve és kasztnizva teljesen. Sok ilyen van, és azok nagyon jók. Én egy 300 TD-vel jártam jópár hónapig, imáádtam. Szerintem az a motor a modern nagy turbódízelek atyja. Olyat tolt, mint a barom, egy régi adagolós, alapjáraton az a tipikus kalapálós Merci hang.
2021. szept. 25. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Dízelekkel most nem szívnám meg a leendő dízel tilalom miatt? Független hogy merci vagy bármi...
2021. szept. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!