Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van, aki akkor adta el a...

Van, aki akkor adta el a saját kocsiját, amikor egy város (akár Budapest) belvárosi, vagy aránylag központi részébe költözött?

Figyelt kérdés

2021. szept. 24. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordítva van. Noha hivatásszerűen vezetek már '92 óta, de amíg a belvárosban laktam eszembe sem jutott saját kocsit venni. Amikor kiköltöztem egy külső kerületbe, ahol most is lakom, akkor vettem az első saját kocsimat. Ha vissza költöznék eladnám.
2021. szept. 24. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem költöztem és nem is költöznék belvárosba, de egy barátom pont így tett. Imád vezetni, volt is egy nagyon szép régi Audi S4 amit használt, beköltözött a belvárosba, ott is dolgozott sétatávolságra, egy évig tartogatta az autót amíg összesen 2000km-t rakott bele, cserébe fizetett havi 30k+-t a garázs beállóhelyre, meg a biztosítást, adót, stb, úgyhogy végül sajnálva de eladta. Helyette vett egy motort.
2021. szept. 24. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen célra ideális valami kisebb motor/robogó meg tömegközlekedés ötvözése. Csak belvárosba felesleges egy kocsi. Én Budapesten lakom, saját kocsim nincs, csak 2 motorom, részben ezért. Sokkal gyorsabb, olcsóbb és nem utolsósorban stresszmentesebb, kellemesebb, poénosabb egy motorral közlekedni. Egyszerűen vidámabbá teszi az ember napjait. Számomra.
2021. szept. 24. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!