Van, aki akkor adta el a saját kocsiját, amikor egy város (akár Budapest) belvárosi, vagy aránylag központi részébe költözött?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 12:25
1/3 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van. Noha hivatásszerűen vezetek már '92 óta, de amíg a belvárosban laktam eszembe sem jutott saját kocsit venni. Amikor kiköltöztem egy külső kerületbe, ahol most is lakom, akkor vettem az első saját kocsimat. Ha vissza költöznék eladnám.
2/3 anonim válasza:
Én nem költöztem és nem is költöznék belvárosba, de egy barátom pont így tett. Imád vezetni, volt is egy nagyon szép régi Audi S4 amit használt, beköltözött a belvárosba, ott is dolgozott sétatávolságra, egy évig tartogatta az autót amíg összesen 2000km-t rakott bele, cserébe fizetett havi 30k+-t a garázs beállóhelyre, meg a biztosítást, adót, stb, úgyhogy végül sajnálva de eladta. Helyette vett egy motort.
3/3 anonim válasza:
Ilyen célra ideális valami kisebb motor/robogó meg tömegközlekedés ötvözése. Csak belvárosba felesleges egy kocsi. Én Budapesten lakom, saját kocsim nincs, csak 2 motorom, részben ezért. Sokkal gyorsabb, olcsóbb és nem utolsósorban stresszmentesebb, kellemesebb, poénosabb egy motorral közlekedni. Egyszerűen vidámabbá teszi az ember napjait. Számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!