Szerintetek ez jó lenne csajozós autónak?
Már a kérdés is gyerekes,így gondoltuk,hogy tinédzser vagy.
2021. szept. 24. 11:35
Tök hihető pedig... Anya leküldte a boltba kenyérért meg azt mondta hogy vehet magának valami apróságot és most nem tud dönteni a hogy melyik mercit vegye...
2021. szept. 24. 11:37
13/20 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll? Mert valaki szülei nem minimálbérért szívnak?
Nem, azért mert a kb 35. ilyen kérdés után nehezen hiszem el hogy tele van az ország 18 éves milliomosék fiával, aki gyik-en akarja megtudni hogy milyen autót vegyen, olyat amivel lehet csaj0zni...
2021. szept. 24. 11:47
13)tudod az époen lehet hogy a szüleid nem minimálbérért szívnak (az már más kérdés hogy amugy ez 99%-ban kizárt) de hogy a kérdés többi része annyira elcsépelt ostoba,és mondhatni hogy itt a gyik-en szokásos,hogy hidd el kilometerekről ki lehet szúrni az ilyen troll próbálkozásokat....amit viszont már nem szoktam érteni,hogy miután lebuktak az ilyen magadfajták minek még tovább erőltetni meg játszani ezt az egeszet.....mint most is....
2021. szept. 24. 11:52
16/20 A kérdező kommentje:
Lehet más trollkodik, de nekem ez az első ilyen kérdésem.
megkaptad a választ a kérdésedre többször is, de még mindig itt akadékoskodsz
nekem ez arról árulkodik, hogy te vagy (1) kitaláltad ezt a kérdést, vagy (2) csak kérkedni jöttél ide, de mindkét esetben csak műsorozni akarsz és nem a válaszokra vagy kíváncsi
előbbinek azért nem látom értelmét, mert egy 200e+ kilométeres használt családi dízellel kérkedni legfeljebb kb Alcsómocsolád második cigánysoron lesz nagy szám, utóbbinak meg azért, mert név nélkül mi értelme lenne kérkedni bármivel is
2021. szept. 24. 12:29
Az igaz hogy nem autóval kéne csajozni de szerintem ezzel nem lenne túl nehéz mert valljuk be nagyon kevesen engedhetik meg maguknak hogy ilyen autót vegyenek ami egy gold diggernek tökéletes.Mellé nímet prémium Merrcedesz,csillog,olyan vagány formája/eleje van.Azok a nők akiket egy autóval fel tudsz tenni kb ennyit tudnak az autókról,az hogy 1.3-as dízel van benne 200e km-el és egy jobb felszereltségű Swift valószínűleg legyorsulná már nem érdekli őket.
2021. szept. 24. 14:23
Jó persze csak csipszeld meg meg vegyél rá nő fír matricát
2021. szept. 24. 17:48
Sztem biztos jó kocsi.
Csajozashoz nem tudom milyen autó való, mert én sosem autóban ülve csajoztam. Mire a kocsihoz jutottunk már megvolt a szimpátia.
Szóval ez a csajozós kocsi dolog sztem hülyeség.
18 évesen ilyen autó viszont azt mutatja belőled, hogy egy elkényeztetett anyuci kedvence vagy, aki önerőből lehet semmire se vinné.
Szóval ilyen formán lehet, hogy fordítva fog hatni az autó a jobb csajokra.
2021. szept. 24. 18:38
Kapcsolódó kérdések: