Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek Lányomnak jó autó...

Szerintetek Lányomnak jó autó a Mercedes A 160 1998-ból?

Figyelt kérdés

Mindenáron ilyen kotla problémahalmazt néz. Kis Vw vagy Valami Francia autó nem jó, neki merci kell. Ilyen vana abartnőjének és problémamentes, hát persze, hogy problémamentes. Ott is az apja fizeti, ezt meg én fizetném. Nekem Suzuki Ignisem van, nem tudom mit lehet egy 20+ éves merciben szeretni, ráadásul gusztustalanul néz ki. De ragazskodik hozzá :

Szerintetek nagyon sokat kene ra kolteni? Vagy megis hogy kepzeljem el afenntartast? Azzal tomik tele a fejet h ebbe sinsc ami elromoljon mint a suzukimba. de ez szerintem nem igaz.

Íme az autó :

[link]

Szerintetek?

#Mercedes A160,140-es, 1. autó, kocsi, mercit persze 400ert
2021. szept. 22. 20:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Srácok már írták, hogy egy megbízhatatlan hulladék, de ez mellett legalább még a belseje is trágya, Swiftben jobb anyagok vannak az utastérben, mint ebben a trágyában, kopogós szutyok műanyag mindenhol, 1 bajuszkapcsolón van minden, de az is okádék, undorodok hozzá nyúlni. A futómű ráz mint az állat, de cserébe legalább szar is, és a szél is úgy dobálja ezt a szart, hogy halál félelme van az embernek, amikor a főúton elmegy mellette egy kamion. Gondolná az ember, hogy ha legalább "kemény" a futómű, akkor lehet kicsit autózni is vele, de nem, mert azért imbolyog és dőlöngél mint az állat. A rozsdáról nem is beszélve, szó szerint porlad, de ez igaz az összes korabeli Mercire is.

A Mercedes szégyene ez az autó, a 2. generáció már milliószor jobb, cserébe jóval drágábban is adják azt.

2021. szept. 23. 22:03
 32/43 A kérdező kommentje:
Jézus :D Köszönöm Neked is, akkor ilyet tuti nem veszünk :D Nem gondoltam volt ezt egy "merciről" :D
2021. szept. 23. 22:06
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

#31 Azért egy ezer éves Swiftben nem voltak jobb anyagok. Az egy bajuszkapcsoló pedig tipik Merci, de ezek csak ízlések és pofonok.

Amúgy ja a kocsi egy hulladék, szar motor szar váltó, öreg és még rohadnak is.

2021. szept. 23. 22:21
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

#33 a váltó kapcsolási érzete amúgy nem rossz, azt viszont nem tudom, hogy mennyire tartós, én ilyenen tanultam vezetni anno jó pár évvel ezelőtt.

Kicsit túloztam azzal, hogy a Swiftben jobb anyagok vannak, de tényleg borzalmas, nem erre gondol az ember, amikor beül egy Mercibe.

2021. szept. 24. 08:01
 35/43 anonim ***** válasza:
#34 Hát 20-25 éve az jó anyag volt egy Mercibe, pláne a legkisebbe.
2021. szept. 24. 08:07
 36/43 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez jó nagy sz*rkupac, papírautó, ingyen se kéne
2021. szept. 26. 19:07
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Lányodnak azért azt is említsd meg, hogy az A osztály amúgy nem mercedes :D
2021. okt. 4. 14:29
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Ami elöl hajt az nem igazi Merci, jól jegyezzétek meg.
2021. okt. 4. 14:50
 39/43 anonim ***** válasza:
68%
De abban biztos lehetsz, hogy egy 20+ éves min. C Merci is, sokkal sokkal szerethetőbb mint egy Suzuki..
2021. okt. 4. 14:51
 40/43 anonim ***** válasza:
91%
Hát én inkább a Suzukit választanám.. Oda is akarok érni ahova elindulok.
2021. okt. 4. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!