Szerintetek Lányomnak jó autó a Mercedes A 160 1998-ból?
Mindenáron ilyen kotla problémahalmazt néz. Kis Vw vagy Valami Francia autó nem jó, neki merci kell. Ilyen vana abartnőjének és problémamentes, hát persze, hogy problémamentes. Ott is az apja fizeti, ezt meg én fizetném. Nekem Suzuki Ignisem van, nem tudom mit lehet egy 20+ éves merciben szeretni, ráadásul gusztustalanul néz ki. De ragazskodik hozzá :
Szerintetek nagyon sokat kene ra kolteni? Vagy megis hogy kepzeljem el afenntartast? Azzal tomik tele a fejet h ebbe sinsc ami elromoljon mint a suzukimba. de ez szerintem nem igaz.
Íme az autó :
Szerintetek?
Én nem venném meg ezt, annyi rosszat mondanak róla hogy ha negyede igaz akkor is sok.
AMúgy meg én nem vennék gyereknek autót, igaz nekem se vett apám.
HA akartam, akkor törekednem kellett hogy legyen. Mert az is igaz hogy az ilyeneket nem becsüli meg egyik gyerek sem, főleg mint a tied hogy azért kell neki mert másnak is ilyen van.
Majd a javitás is a tied lesz???
2016-ban importálták, akkor 188ezres óraállással.
Óra szerint alig használták itthon, többször is ki volt vonva a forgalomból.
Ez alapján lehet egy keveset futott, kihasználatlan kocsi, vagy egy problémahalmaz.
A furcsa viszont az, hogy sem eredetvizsgálatról, sem műszaki vizsgálatról nincs lekérdezhető adat. Csak annyi, hogy 2022.10.03.-ig van rajta műszaki.
Megbízható szerelővel meg kell nézetni vásárlás előtt. Ő tud mondani kb. árakat is alkatrészekre.
Az A Mercedesekre igen sok panasz volt, röviden úgy lehet össze foglalni, hogy messze nem a Mercikre jellemző minőség, megbízhatóság, de a Mercedesekre jellemző alkatrész költségek.
Az képekről nem lehet megítélni, hogy egy 400ezerért árult autóra mennyit kell még pluszban költeni, hogy az rendben legyen - meg kell nézni, ha komolyan érdekel, de biztos, hogy egy öreg Merci kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!