Parkolási engedély kiváltása?
Figyelt kérdés
Most költöztem fel Budapestre, bejelentkeztem az albèrletbe. Viszont csak tartózkodási helynek van megadva, az állandó lakcím maradt a szüleimè, ahová eddig is be voltam jelentkezve. De így meg nem adják meg a parkolási engedélyt, csak ha az állandó lakcím is az albérlet lenne. Hol tudnék parkolni a kocsimmal, hogy ne büntessenek meg?2021. szept. 22. 13:50
1/5 anonim válasza:
Budapesten belul kb. egymillio helyen. Keruletfuggo, hogy hol vannak a fizetos zonak, van roluk terkep is az adott onkori honlapjan. Mivel azt nem emlitetted meg hogy Rakoskereszturra vagy az Erzsebetvarosba koltoztel-e, nehez segiteni...
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, VII. kerület
2021. szept. 22. 14:04
3/5 anonim válasza:
Az ilyen éves engedélyekhez állandó lakcím kell. Bérlőként nem tufdz ilyet igényelni.
"Hol tudnék parkolni a kocsimmal, hogy ne büntessenek meg?"
Ahol nem tilos, vagy ahol fizetsz érte.
4/5 anonim válasza:
Városligeti fasor terézvárosi oldala ingyenes, de általában nincs hely. Az Andrássy út az Oktogontól kifelé szintén ingyenes, de ott is esélytelen általában helyet kapni. Erzsébetvárosban nem tudok ingyenes helyről.
5/5 anonim válasza:
Mindenhol fizetos. Vagy szerzel allando lakcimet, vagy keresel fizetos, haviberletes parkolot, mas megoldas nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!