Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt tényleg forgalomba lehetne...

Ezt tényleg forgalomba lehetne helyezni?

Figyelt kérdés

Néztem használt autókat , és erre akadtam : [link]

Ha külön vennék bele motort és akut , meg hozzá kerekeket , és bele rakatnám egy szerelővel , akkor azt tényleg forgalomba lehetne helyezni?

Mármint , muszáj tesla akkut és tesla motort rakatni bele , vagy jó akármilyen elektromos autó motor , és akármilyen akku ?(Mármint más elektromos autóból valók)

A válaszokat előre is köszönöm.

2021. szept. 22. 02:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy olcsóbb lesz mire talpra áll. Szerintem a munkadíj lenne iszonyat sok, illetve az idő míg elkészül.

És még mindig ott tartunk, hogy elméletileg forgalomba helyezhető. Ciki lesz ha a sok millió ráköltése után kiderül, hogy mégse lehet. Elég nagy rizikó.

Ha van kedved és pénzed akkor hajrá, próbáld meg, csinálj róla videót youtube-ra, írj róla blogot, legalább más is tanul belőle.

Minden más esetben inkább vennék egy eleve jó Teslát.

2021. szept. 23. 06:10
 12/17 Wadmalac ***** válasza:

Valószínűleg nem lesz olcsóbb az új árnál.

Illetve ha igen, olyan minimálisan, hogy nem éri meg a kockázatát annak, hogy van egy félbiztonságos "mókolt" Teslád.

Gondolom a hivatalos bécsi Tesla szerviz be sem vállalná az újra összerakást, ha igen, vagyonért.

Máshol csinálva meg elbuksz egy csomó olyan fontos, Tesla-tulajnak járó dolgot, ami a hivatalos "bolti" vásárlásnál jár neked.

2021. szept. 23. 07:04
 13/17 veterán vas ***** válasza:

Egyik, hogy tuti nem lenne olcsóbb.

Másik, hogy ez nem egy lada motor, hogy bárki is hozzábabráljon.

Harmadik, ha beszezed legjobb alkatrészeket, és valami spéci műhely rakja össze, akkor is csak egy turmix lesz a végeredmény.

Negyedik, a körülmények miatt semmire nem lesz garancia.

Ötödik,....

Hatodik....

stb.

Felejtsd el!

2021. szept. 23. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Olcsobban jössz ki , ha veszel egyet ami egyben van nem egy le gyepált hiányos darabot .

10-12 millióért már lehet kintről venni egész jókat

2021. szept. 23. 14:21
 15/17 Wadmalac ***** válasza:

Én biztonságosabb Tesla-vásárlási stratégiát választottam, vettem lottót.

Esély kicsi, de ha bejön, nem kell mókolt garanciamentes vacakkal várni, mikor gyullad rám egy félrekötés miatt.

2021. szept. 23. 14:33
 16/17 A kérdező kommentje:

14.

Azt tudom hogy külföldről 7-8 millióért is lehet venni , de nincs hozzá regisztrációs adó?

Ami kb ugyananyi lenne mint a kocsi ára?

2021. szept. 24. 00:45
 17/17 anonim ***** válasza:
2021. szept. 24. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!