Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne egy vezérlés...

Mennyibe kerülne egy vezérlés csere?

Figyelt kérdés

Seat Toledo 1.9 TDi 2003 66kw

Legutóbb 80-100 ezerrel ezelott volt csere, és ideje lenne már, de nem tudom mennyibe kerül. Segítenétek, hogy kb mire számitsak? Ha az segít, van ismerős szerelőm.

2021. szept. 21. 19:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg "marha olcsó" ez az autodoc... Kiválasztottam találomra egy készletet ehhez az autóhoz. Pl ezt:

Autodoc: [link]

Itthon boltban ugyanez: [link]

Tegyük fel a mobilalkalmazásban van rá további kedvezmény (ezt most nem néztem meg), így valóban spórol az ember egy-két ezer forintot. Nem kifejezetten erre a termékre írom, hanem általában: Ha a helyszínen derül ki beszerelés előtt, hogy még sem jó az alkatrész, ne adj isten beszerelés után adódik valami garanciális probléma, ugye sokkal egyszerűbb angolul levelezgetni és olcsóbb külföldre postával, futárral visszaküldeni és várni, mint egyszerűen visszaballagni vele a boltba?

Nem értem miért vannak sokan megőrülve ezért az autodocért. Bárdi/Unix teli árhoz képest valóban olcsóbb, de szerintem nem ezekhez kell hasonlítani. Van itthon is normál földi halandó magánszemélyeknek is jóval olcsóbb bolt ezeknél. Én személy szerint még nem találtam az autodocon olyan terméket, ami annyival olcsóbb volt, hogy megérte volna onnan rendelni.

2021. szept. 22. 07:14
 12/12 anonim ***** válasza:
70-80 körül számíts rá munkadíjjal együtt, és bízd rá a szerelődre a rendelést. Ez vízpumpás, és új hűtőfolyadékos ár.
2021. szept. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!