Mennyibe kerülne egy vezérlés csere?
Figyelt kérdés
Seat Toledo 1.9 TDi 2003 66kw
Legutóbb 80-100 ezerrel ezelott volt csere, és ideje lenne már, de nem tudom mennyibe kerül. Segítenétek, hogy kb mire számitsak? Ha az segít, van ismerős szerelőm.
2021. szept. 21. 19:41
1/12 anonim válasza:
Elromlott a Bárdi/unix/stb. weboldal?
2/12 anonim válasza:
Nem kell olyan sűrűn cserélni.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen el, és ezért kérdeztem meg a gyakorikerdesek olvasóit és valaszoloit hogy segítsenek.
2021. szept. 21. 20:14
4/12 anonim válasza:
#1 pont baromságot kérdeztél, mert ki az a hülye aki bárdi/unixból rendel, tucatnyi olcsóbb weboldal van, ha meg nem maga veszi hanem a szerelője, valszeg az se unixos/bárdis áron lesz (kivéve ha pont annyit tesz rá, amennyi a kedvezménye)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vannak még nem a hibát kereső emberek. Ment a pipa!
2021. szept. 21. 20:47
7/12 anonim válasza:
#4 Hidd el sokan rendelnek onnan, mert ezek a legnépszerűbbek. De azért van ott az STB. is, mert van millió meg egy egyéb webshop is ahonnan lehet rendelni. Azért nekem sincs kedvem az összeset felsorolni.
8/12 anonim válasza:
Relatív régebbi autó, ennek köszönhetően nem olyan vészes. Jó minőségű anyagokkal, munkadíjjal, számlával, garanciával sacc/kb 70-80eFt-ból megáll.
9/12 anonim válasza:
Alkatrész 40 ezer, munkadíj attól függ, hogy mennyire hozzáférhető. Érdemes ilyenkor vízpumpát is cserélni.
Autodoc.hu oldalról rendeld meg az alkatrészeket. Pontosabban, a mobil alkalmazásukról, mert ott jobb kedvezményeket kapsz. 40 ezer fölött ingyenes postázás van.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. szept. 21. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!