Autó vásárlás előtt állok, úgyhogy segítséget jöttem kérni. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3-4 millió ft között keresek élményautót, amit a mindennapokra is egyaránt lehet használni és hárman is kényelmesen el lehet férni, tehát a cabrio-k meg kétszemélyes autók nem érdekelnek. Fontos még, hogy megbízható legyen. Gondolkodtam már e46-okon, ezek közül a hathengeres benzineseken mert ezekről elég sok jót hallottam, talán egy 325i célszerű lenne. Tetszenek még a 8. generációs Civic-ek is, főleg a type-R. Ezeket is eléggé dícsérik. Ami még szintén nagyon tetszik az egy első generációs a5 audi 3.2-es motorral, vagy talán a 3.0tdi de én inkább benzin párti vagyok, a tfsi-kről meg elég sok rosszat hallok. Bárkinek vélemény ezekkel kapcsolatban? De más ajánlatokat is szívesen várok. :D Köszi előre is.2021. szept. 20. 20:32
11/17 anonim válasza:
Nem kell a hiszti... 😃
A BMW nyomatékos, hátsó kerék hajtású német prémium, a Honda pedig első kerék hajtású kevésbé nyomatékos viszont pörgetni való motorral rendelkezik.
Ha az egyik tetszik, a másikat utálod.
Olyan nincs, hogy valakinek mindkettő bejön.
Továbbra is fenntartom: felesleges erős autó a közutakra. Semmi értelme 250 lóerőnek a körúton 35-nél.
Autópálya tempót pedig bármelyik kozepkategorias autó tudja mondjuk 120le-vel.
Szoval,mit akarsz kompenzálni? 🤔 😃
12/17 A kérdező kommentje:
A kettő közül egyik sem 250 lóerő, és ez a kategória még bőven nem az, amit közúton már nem lehet kihasználni. És ez egy ilyen "szabály", hogy ha az egyik tetszik akkor a másikat utálni kell? :D Most már látom, hogy ezt a vitát kár volt elkezdeni. További szép napot neked! :)
2021. szept. 21. 17:45
13/17 anonim válasza:
Velem ugyan nem vitatkoztal, én csak segíteni akartam, hogy megértsd miről írnak mások.
De tudod mit?
Azt csinálsz amit csak akarsz.
(csak akkor meg minek kérsz tanácsot, ha nem tudod megfogadni? 🤔)
14/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemre nem kaptam tőled normális választ, helyette csak abba kötöttél bele, hogy nekem mindkét autó tetszik. Igazából nem is látom a tanácsot a mondandódban, szóval nem tudom mit kéne megfogadjak.
2021. szept. 21. 20:42
15/17 A kérdező kommentje:
Vagy ha arra gondolsz, hogy az egyiket utálnom kell, akkor tényleg nem fogadom meg, de azért köszi.
2021. szept. 21. 20:44
16/17 D. Brasco válasza:
Tudod ritka az olyan férfi akinek bejönnek a magas vékony hosszú combú manöken csajok,de a 155 centis molett nők is tetszenek neki........na kb ugyanez a helyzet egy type r-el meg egy E46-al....egy első kerekes sztratoszféráig pörgő motoros japán vs egy hatsókerekes prémium német......de veled láthatóan kár leállni,vedd amelyiket akarod......csak azt mondjuk en sem értem minek jöttél ide kerdezni ha szamodra nincs "jó" válasz.
17/17 anonim válasza:
A kérdező azt hiszi egy ember válaszol neki, pedig simán látszik, hogy több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!