A lányom kérte a segítségemet autó vásárláshoz de én sem értek ehhez annyira. Tudnátok segíteni?
Ilyen öttalálatosom legyen:)
A lányom ugyanezekkel a feltételekkel jött. (Kicsi, automata, stb.)
Ehhez képest, egy ilyen autó tetszett meg neki, ennek a testvérét vettük meg ugyaninnen.
Hát azóta ki se lehet robbantani az autójából :D
Kinek mi, de Magyarországon a kocsik 80%-a kézi váltós, a régebbi, kisebb, olcsóbb autók között nincs automata kivitel, -kivétel a Swift- és ha egyszer bele kényszerül egy ilyenbe akkor szenvedés lesz, mert az automatát szokja meg addigra.
Az automatát továbbá nem lehet betolni, vontatni sem lehet, tehát a költségei is nagyobbak.
Persze, én aki most vettem egy automata Swiftet, nem vagyok ellene, nagyon jó vezetni, Swift lévén minimális mértékben lesznek nagyobbak a költségeim vele, de én 7 év kézi váltós (főleg típus azonos kocsikon) tapasztalat után mertem csak bevállalni az automatát.
Egy friss jogsisnak nem ajánlom.
Nézzen/nézzetek ki több autót is hirdetésekből, ha van egy lista, keressétek Varga Tibort. Nem ingyenes, de segít mindenben. Bőven megéri, az autó(ka)t is tényleg átnézi, illetve jó tanácsokat is tud adni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!