Üdv! Volt egy motoros balesetem, peren kívüli megeggyezésben döntöttünk a másik féllel, de nem tudom milyen feltételeket lehet neki szabni, ehhez kérnék segítséget?
Én a fűúton haladtam, enduró segédmotorkerékpárral, míg az ellenkező fél jobbról kanyarodott ki az egyik alárendelt útról, és ezzel nem adta meg az elsőbséget, így történt a baleset, felkarcsonttörést szenvedtem, ez megfosztott a nyári munka lehetőségtől, ill. sok kellemetlenséget okoz a mai napig is... (17éves diák vagyok)
Az lenne a kérdésem fő része, hogy milyen pénzbeli feltételek lennének reálisak, úgy, hogy nekem 2x kell Pécsről Budapestre mennem a baleset okán(500km 1x oda-vissza) ez ugye szülői kíséretet követel kiskorú mivoltamra tekintettel, így egy szülő napi szakbérét elvonva a családtól, és a segédmotorkerékpár járművem is totálkár lett. A szüleim a feljárkálás árát szeretnék biztosra kérni, de ők úgy gondolják, hogy 200.000Ft sok lenne összesen mindenestül arra, hogy megeggyezzünk.
Az lenne a kérdésem, hogy 200.000Ft valóban sok, vagy csak a szüleim túlozzák el a dolgot.(Nem szeretnék a ló túloldalára sem esni.)
a biztosító fizeti a motoron esett kár akár totalkárt is.
. Valamint az oep fizeti a vonat vagy busz jegyet de üzemanyag egy részét.
ez 200.000ft nekem büdös
Aha ez könnyen át lehet fordítani zsarolásra és te húzod a rövidebbet.
Mivel volt személyi sérülés nem csak anyagi kár a rendőrségnek van róla tudomása.
ez téma nekem büdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!