Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szempontok alapján...

Milyen szempontok alapján érdemes autós oktatót választani?

Figyelt kérdés
Számít például a tanulóautó típusa?
2021. szept. 20. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

En a vak szerencsere biztam az oktatomat.

Egy IV-es golfon tanultam vegul,egy hatartalan turelemmel biro oktatoval.ami fontos szempont volt nalam,es ezt az iskolanal jeleztem is mielott kiutaltak egy oktatot,hogy legyen rugalmas.munka es gyerek mellett nem szerettem volna minden vezetes alkalmaval az iskolanal be es kiszallni.tudjak delutan,kora este vezetni,es hetvegen.

Dizeles volt,viszont egy benzines g-s astrank van.fura volt elso 1-2 alkalommal,parszor lefulladtam de hamar megszoktam,hogy mas.

2021. szept. 20. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Az oktató legyen türelmes, mondja el a hibáidat, de nem olyan módon, hogy káromkodva leordítja a fejedet minden apróságért. Valamint ne dohányozzon a kocsiban. Ja, és inkább férfi legyen.

A felsorolt kocsikból én a Golfot választanám, vagy a Fordot.

2021. szept. 21. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!