Milyen szempontok alapján érdemes autós oktatót választani?
Épp ez az, mostanában költöztem ide. Ajánlottak 3 oktatót, mindet jó szívvel, hát már nehéz is a helyzet :)
Az egyik iskolában vannak a következő lehetőségek:
-Suzuki Baleno
-Mitsubishi ASC 4WD diesel
-Toyota Auris
-Hyundai i30 /1.4 diesel
-Ford Fiesta
-Suzuki Ignis
-Renault Clio
-VW Golf
Motorozom pár éve, autót 3-szor próbáltam összesen.
Zavar, hogy nem látok ki rendesen, főleg az a nehéz, hogy az orra elé nem látok és persze hátra sem :)
Remélem, meg lehet tanulni és szokni. Talán ha valami kis konzerves doboz jellegűt keresek, az megteszi nekem.
Ha tudsz oktatót választani akkor szerencsés vagy. Én 3 éve csináltam a jogsit olyan helyen ahol 10 oktató is volt.
Fél évet vártam mire lett egy szabad oktató aki el tudott vállalni.
2 ezres dízelje volt.
Jogsi megszerzése után 1 évvel vettem autót. Az meg csak kis 1.2-es autó volt. Nagyon szokatlan volt, hogy jobban csúsztatni kell indulásnál a kuplungot meg több gázt kell adni.
De megszokás kérdése.
Kedves 6-os,
tudnak vállalni mindannyian, ezért is próbálok más alapján szelektálni.
Köszi mindenkinek!
Nem igazán értem miféle logika mentén javasolják itt a dízeleket vezetni tanulni.
Ha egy kis ccm-es szívó benzinnel megtanulsz elindulni, akkor bármivel el fogsz tudni indulni. Egy dízel esetében ha botlábú vagy később okozhat gondot egy gyenge benzines kisautó kezelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!