Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire rizikós egy 32 éves...

Mennyire rizikós egy 32 éves autót napi használatra befogni?

Figyelt kérdés
Egy Renault ESPACE, 2.1 TD motorral, galvanizált, rozsdamentes karosszériával. Nagypapám használta, 25 éves koráig napi szinten használta, most 7 évig csak hétvégente használta, amúgy csak a lakótelepi parkolóban állt. Én viszont szeretném újból naponta használni, ez 35 km-t jelent, hétvégente kb 200-at. Eladni nem szeretném, mert kb semmit nem kapnék érte, de mégis 32 éves kocsi, s garázsban én se tudom tárolni, sajnos.
2021. szept. 19. 17:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Inkább csak a kora miatt aggódom, mégse látni sok 30 éves autót az utakon. A fogyasztása kb 7.5 liter városban, szóval tényleg közel se fogyaszt 2x annyit. Nem is autópályára használnám, nyomatéka meg azért van a 88 ló ellenére.
2021. szept. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!