Csepregi21 kérdése:
Szabadkára utazás az M5 autópályán milyen költségekkel járnak? Mindkét oldalon a magyar és a szerb szakaszon is érdekel?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 13:34
1/4 anonim válasza:
Ne menj a Röszkei határátkelőn mert órákat várhatsz.Én Tiszaszigetnél szoktam átmenni minimális max10 perc vàrakozás.Mo.-n normál 10 napos matrica,odaát nem szoktam venni azt hiszem kapus megoldás van de addig nincs fizető kapu.
2/4 anonim válasza:
A magyar autópályára kell matrica (10 napos 3640 Ft személyautóra)
Szerbiában Szabadkáig elvileg ingyenes az autópálya.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy eddig a kis Röszkein mentem, ott nem volt gond se ki se be, csak hát hogy 7kor nyit ,nekem viszont 7re kellene szabadkán lennem .
2021. szept. 19. 13:59
4/4 A kérdező kommentje:
Békéscsaba- Vásárhely-Szeged vonalon az a legrövidebb nekem, az út minőségéről meg ne is beszéljünk. Békés megye másfelől szinte járhatatlan sajnos.
2021. szept. 19. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!