Golf 5 miért nem indul ködlámpa nélkül?
Ma mikor indítani akartam, a következő üzenet fogadott a műszerfalon : "Check right fog light!" és a motor sem indult, pedig percekig próbáltam indítózni. (olyan, mint mikor egy chip nélküli pótkulccsal inditanám)
Fényszórókat ellenőriztem, és valóban a jobb oldali ködlámpa nem világított. Kicseréltem az izzót, és egycsapásra a motor is beindult utána.
Ez normális jelenség, hogy egy piti izzó miatt a rendszer letiltja az egész motort?
Én ezt nem tudom , de egy rossz égő miatt furcsa lenne ha letiltana.
Valami más baj lehetett ott.
Golfokban audiban valszeg így van.
Nem nagyon láttam még ezeket ködlámpa nélkül közlekedni. Eddig azt hittem, csak valami divat-hóbort.
gondolom az előző tulaj nappali menetfénynek akarta megbabrálni a ködfényszórót és nem sikerült mivel nem az a rendeltetése...
ezzel a drl-lel úgy meghülyítették a népet hogy már mindenki ezt a baromságot akarja mert trendi lett ahelyett hogy fényes nappal nem kellene bekapcsolni semmit és ez az őrület sem lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!