Műszaki vizsga a vészhelyzet miatt meddig halaszható pontosan?
Amikor vége a veszélyhelyzetnek utána még 60 nap.
De nagyon sokan már most hordják műszakira az autókat mert félnek hogy kicsúsznak belőle. Meg amúgy is jobb minél előbb mert ha balesetet okozol a biztosító nem fog fizetni mert műszaki nincs rajta hivatalosan. Ez a szabály csak arra jó hogy nem büntetnek meg ha lejárt műszakival közlekedsz. Ezért is érdemes minél előbb megcsináltatni.
Én még tavasszal csináltattam meg, akkor sokan nem jártak de így is amikor időpontot kértem mondták hogy 3 nap teljesen be van táblázva utána meg én mondhattam el melyik órába viszem oda az autómat mert annyi szabad hely volt. Most a barátnőm autóján lesz aktuális a műszaki szeptember végén. Előzetesre most kértem időpontot ma délelött és jövő hét péntekre kaptam időpontot akkor is délután 3 órára mert mondta a csaj hogy jövőhétre már csak az az egyetlen szabad helyük van és az utána való hetük is már be van táblázva a hétfő és a szerda teljesen keddi napjuk fele és a csütörtök is majdnem teljesen tehát ha délután telefonáltam volna lehet jövő hét utánra sem kaptam volna már időpontot. Persze úgy beszéltem meg velük hogy ha ott az előzetesen megfelel akkor rögtön menjen élesre és legyünk túl az egészen mert kitudja hogy arra mikor kapnék időpontot. De kétlem hogy megfog felelni bár sokat dolgoztunk az autón hogy rendbe legyen de szerintem még van 1-2 apróság amit nem biztos hogy észrevettünk és talán belekötnek.
Meg amúgy is jobb minél előbb mert ha balesetet okozol a biztosító nem fog fizetni mert műszaki nincs rajta hivatalosan.
Engem is ezzel a hülyeséggel traktált a szerelő, de ha felmész a mabisz honlapjára vagy felhívod őket, elég hamar kiderül, hogy ez nem így van.
Ettől függetlenül én megcsináltattan a műszakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!