Milyen gumimárkát érdemes venni?
Figyelt kérdés
Sosem kellett még gumit vásárolnom, és teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik márkák a jók, illetve a megbízhatók. Ahol nézegetek weboldal ott a következő márkák vannak (lerakom szavazásba), de ha tudtok valamit ezeken kívül, akkor ne tartsátok magatokban.2021. szept. 15. 15:25
A kérdező szavazást indított:
Barum
Riken
Semperit
Viking
Matador
Hankook
Taurus
10 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ezek közül bármelyiket megveheted, biztonságosak.
2/10 anonim válasza:
hát ez nem túl nagy választék...
3/10 anonim válasza:
#2 vegyed akkor a 400 ezer forintos szettedet te úri ficsúr... ha ez neked nem választék...
4/10 anonim válasza:
Nekem a bridgestone jött be a legjobban.
Az uj kocsit michelinnel kaptam ami erdekes mod szarazon csuszik a vizes uton meg tapad. Eleg fura az a nyari gumi nem vagyok michelin parti.
A teli meg nem tudom, hogy milyen de avval sem vagyok megelegedve majd megnezem es megirom a markajat.
5/10 anonim válasza:
Ezek közül Hankook a legjobb szerintem, bár én Michelin párti vagyok.
7/10 anonim válasza:
Nekem Matador van, abból is a Hectorra 3 típus. Meg vagyok elégedve vele.
8/10 anonim válasza:
Volt már Barum meg Taurus és jó volt. Meg Michelin is az sokáig birta.
Most Royal van 4 évszakos és ezzel sincs semmi baj.
9/10 anonim válasza:
Fel alarsz vásárolni egy egész màrkát? Te vagy az lölőke?
10/10 anonim válasza:
Michelin, Goodyear. Ha mindenképpen csak a fentiek közül, akkor Hankook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!