Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra H vélemények,...

Opel Astra H vélemények, tapasztalatok érdekelnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Opel Astra H gépjárművet nézegetem az elmúlt hetekben és nekem és családomnak tökéletesen megfelelne egy 5 ajtós Astra, A-ból B-be vigyen el, alacsony fenntarthatósággal, és ne úgy járjon szervízre mint a BMW...

Úgy látom hogy jóval lement az ára az elmúlt 1-2 év alatt és ki lehet fogni egy-egy jó darabot.

Így határoztam el magam arra hogy szeretnék venni egyet.

A kérdéseim az alábbiak:

Mennyire megbízhatóak, szervíz igényesek?

Milyen motorblokkal érdemes venni? Halottam hogy sokan szídják az 1.3-as és az 1.4-es motorokat...Miért?

Mire kell figyelni a vásárláskor?

Akinek van/volt ilyen autója, tudna segíteni? Tapasztalatok, egyéni vélemények érdekelnek, hogy legyen egy kiinduló pontom. Köszönöm!

2021. szept. 14. 19:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Ez egy nagyszerű, családbarát autó.
2021. szept. 29. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 3 éve van 1.6 benzines kombim.Én nagyon szeretem,meg vagyok elégedve.

Szerelőt olajcsere es műszaki esetén lát,illetve most májusban kellett cserélni a lambdaszondát,de még a gyári volt benne.(2012)

Olajat évente cserélem,téli-nyári gumi,nagy csomagtér.Nem hajtom széz,vigyázok rá.Első tulaja egy orvos volt,2 milláért vettem,sok extra van benne.Én nem bántam meg.

Sohasem hagyott cserben,jéghideg a klímája,keveset eszik,és szerintem nem is néz ki rosszul.Pályán 110es tempóval,3 személy,nyaralás,fullra megpakolva,klímával 6.3-al jöttem.Az szerintem nem rossz.És egy kombiba fér cucc

Ajánlom...

Ja,senki ne hasonlítsa össze egy 3as bmw-vel....bár nem is lehet,ez nem fog kigyulladni..😁

2021. okt. 2. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!