Melyiket választanátok ti magatok?
Nem tudom, 70 millióért vennék egy Tesla plaid-et azt az leveri mint vak a poharat és jó minden alkalomra illetve egy suvot a nyaralásos vontatgatos napokra.
A maradék pénz meg maradna csak úgy.
Azért a Tesla minőségét ne hasonlítsuk a fentebb említettekhez. Nagyon szuper a Tesla szerintem is, elég gyors valóban, de minőségileg még van hová fejlődnie. (Ezért sem kerül 70 millióba.)
Sikerült egy kalap alá venni az összes BMW-t. Azért, mert az ócska dízeles BMW nem tudom hanyas, abból is egy bizonyos időszakban gyártott típusa hajlamos kigyulladni, még nem lesz rossz autó. Egyébként nem vagyok BMW-fan, de a 7-es nagyon szép számomra, természetesen szigorúan benzinesként. Tesla is gyulladt már ki.
Igen, de mit ér a jól kidolgozott belső amikor napi max 1-2 órát vagyok benne és amikor kiszallok belőle pont ugyanazon a mocskos korbehugyozott budapesti parkolóhelyen állok meg. Utazva még ugyanabban a mocsokban utazom csak a fotelem talán igényesebb.
Tartósságra meg a Tesla győz és nem kell autoszerelovel beszélnem.
Ez igaz. Van 3 autóm, ebbol 2 viszonylag új (5ev körüli mindegyik) és nem a legolcsóbb kategória.
De van egy harmadik, 20 éves Honda, ütni vágni van és imádom. Neki vágják az ajtót a parkolóban, ratolatnak, ugyan már.
És nem hiányzik hogy az ülés a súlyom által beallitsa magát, nem kell hogy a klíma is oda allitodjon ami nekem a kedvencem, ki se kell hogy szelloztesse a hereimet, nem kell a digit km óra ami naplementekor nem igazán látható, igazából ezek tuti dolgok de nem hiányoznak, és nem ad plusz komfortot.
De feleségem imádja ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!