Nissan Primerát vennék. Melyik motorral érdemes?
Figyelt kérdés
2005-ből szeretnék egy középkategóriás kocsit, a Primera nekem tetszik. 1.9 DCi mennyire megbízható?2021. szept. 12. 21:30
11/16 A kérdező kommentje:
5. Most olvasom, hogy az a 1.9 dci 120 lóerővel nem a legmegbízhatóbb motorok közé tartozik. No most nyilván nekem ez a leglényegesebb szempont.
2021. szept. 13. 16:41
12/16 anonim válasza:
Igen, én is így tudom csak nem akartam hülyeséget írni :)
Faternak P11 van 1.6 16v-vel.
300e lesz benne de motorikusan nincs baja, annyi, hogy azért tud enni a kicsike, + nekem nagyon kényelmetlen.
13/16 A kérdező kommentje:
Gondolkozom még a Laguna 2 faceliften, a 2.0 dci tudtommal Nissan motor, aminek nincs rossz híre.
2021. szept. 13. 17:03
14/16 anonim válasza:
Oké, de aki új autót tervez végül lemond róla, nem fog, max. 4-5 éves venni, gondolom én.
Nem 10+ éveset... akkor mire fel mennek fel azoknak az árai is...?
15/16 anonim válasza:
Mert sokaknak eddig sem volt pénze új autóra és most, hogy drágultak az árak még jobban nincs pénzük rá, így marad a használt autó.
Azt is ketté lehet szedni: van akinek van pénze drágábbat venni de sok embernek marad az olcsóbb, így megindult a kereslet az "olcsóbbakra".
Mivel több a kereslet rá naná, hogy megemeli az árukat a kereskedés és a magánszemély is hiszen szeretne többet keresni rajta.
16/16 anonim válasza:
+a COVID miatt többen ülnek autóba, olyanok vesznek akiknek eddig nem volt/csak egy volt a családban, de most külön kell férjnek, feleségnek, egyetemista gyereknek stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!