Miért őrülnek a magyarok a vitaráért?
Én se értem. Se nem egy kifejezetten szép autó, a maga doboz formájával. Nem is nagy autó. Ránézésre megtévesztő, de kisebb, mint egy 5 ajtós Astra. Nem is mondanám jelentősen olcsóbbnak a konkurenseknél. És nem is kimagasló a minősége, pl ajtók, ajtókárpitok, kapcsolók, műanyagok nem kényeztetnek nagy luxussal. Ha nem csak SUV-ban gondolkozunk, ennyiért, vagy minimálisan többért nem csak Dacia van!
De ha már mindenképp ragaszkodik valaki a Suzukihoz, akkor szerintem SX4 S-cross. Az legalább egy fokkal jobban néz ki.
Az #5 válaszolót imádom :D
Ez a szegények x6-osa és ugyanolyan sőt talán még nagyobb tahók mint a prémium vezetők. Egy vitara mégsem egy papir swift ez pedig jogosítvány az önteltségre.
Nyilván sokat tudsz az autókról, de azért megjegyzem, hogy az X6 sosem volt “kigyulladós”. Az F10-es 20d szokott azoknál, akik pont kifogták azt a szériát plusz b@sztak visszavinni a szervizbe egy 3 perces ellenőrzésre…
Mert a Suzuki egy megbízható és olcsó autóként él a köztudatban, és ez (meg az SX-4 S-Cross) a kompakt méretű autója, amiben már vállalható kompromisszumokkal elfér egy család. Ennyi pénzért csak a Duster, meg a többi Dacia az ellenfele, minden más márkánál a hasonló méret, felszereltség és legfőképpen motorizáltság sokkal drágább.
Több családos, nagyon jól kereső programozó kollégám van, és hiába vehetnének luxusautókat 20+ milliókért akár, sokan mégis a Vitara és társai mellett teszik le a voksukat. Ár-érték bajnokok. Ha az autó csak használati eszköz, és nem az élményt keresi benne, akkor miért ne ezt venné?
Nem tudom az elsők miért vannak lepontozva.
A Vitara alapvetően szép és megbízható autó elérhető áron.
Most nyilván nem lehet X6 BMW-khez mérni, de még egy középkategóriás SUV-hoz sem, de akinek olcsón kell egy új autó különösebb extra igények nélkül annak tökéletes választás lehet.
Nyilván ha kicsit fentebb nézelődik az ember akkor házon belül sokkal szebb az SX4 és ott már van más konkurencia is.
"Bár idegesítő, hogy g@ci sok van belőlük"
Én azt nem értem, hogy ez miért idegesítő? Vagy mitől?
Mész az úton, meglátsz egy Vitarát és ideges leszel?
Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D
Mert hogy én naponta vezetek, de egyrészt nem mondható, hogy Vitarák tömege jönne szembe velem. Másrészt meg nem mindegy, hogy aki hülye az mivel közlekedik? :D
Sok száz ismerősöm, barátom van, de egyikünk sem őrül meg a vitaráért.
Lehet hogy talán nem is vagyunk magyarok??? ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!