Folyik a hűtővíz?
Ha a blokk van elrepedva az bizony nagyon sokba is kerülhet.
Gazdasági totálkár.
Amúgy a többieknek köszönöm a rendes választ.
8-as én valóban nem vagyok tisztában a fogalmakkal, azért jöttem fel ide és vártam a választ a szakfineszektől. Tisztelem az autószerelők munkásságát.
Válaszolva pár másik kommentre..
Akkor nagyon remélem, hogy nem repedt el semmi.
Igazából annyi történt, hogy levezettem vele simán 150 km-t tegnap este, aztán még felugrottam a városba, és ott kezdett el ereszteni nagyon. Lehetett hallanai, hogy a nagy nyomás miatt nyomja kifele a vízet. Most reggel meg mikor már nincs nyomás alatt, akkor ahogy elindítom a kocsit utána huzamos tempóban valahol KICSÖPÖG.
De szeretem az ilyen kuncsaftokat mint a kérdező.
Halvány fingja nincs az autóhoz, arra is lusta hogy alánézzen hogy honnan folyik a víz.
Ezért annyit kérhetek munkadijat amennyit nem szégyellek.
Írták itt hogy lehet egy gumicső is. Na ha csak ennyi a baja én biztosan hűtőradiátor cserét számlázok le neki, mivel úgy se tudja hogy mit csináltam.
Ilyen emberek kellenek hogy minél többen legyetek.
"Most reggel meg mikor már nincs nyomás alatt, akkor ahogy elindítom a kocsit utána huzamos tempóban valahol KICSÖPÖG."
Amikor csöpög, tapogasd végig a csöveket és a csőcsatlakozásokat, a termosztátház környékét, a kiegyenlítőtartályt, a hűtőt, stb. a kezeddel. (Amikor még nem forró minden.) Akkor meg fogod érezni, hogy hol nedves.
És ha muszály használnod az autót, akkor minden út előtt töltsd maximumra a szintet és útközben gyakran ellenőrizd, mert ha egy bizonyos szint alá fogy a hűtővíz, akkor tényleg hengerfejes lesz a motor vagy besül.
Szia!
Végül mi lett a megoldás? Így három év után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!