Az autómból folyik a hütőviz, valaki adna tippet hogy keressek rá erre az alkatrészre?
Sziasztok!
Az automból eleinte csak nagyon kevés folyott el heti 1-2 decit töltöttem utánna.Aztán két napja 2litereket kell utánna töltenem.Megnéztem honnan folyik szétszedtem a tartályt hátha az,csöveket átnéztem de egyik sem,és rájöttem hogy a motor oldalán ahol megy a vezérműszij és összefog egy csomó ékszijtárcsát az egyik ékszijtárcsa mögül folyik,és csak jelentősen csak járó motornál.Valaki tudna adni tippet,hogy ez mi lehet? Gondolom nem hengerfejtömitéses,mert akkor a hengerfejnél jönne. Egyébként amikor elinditom az autót hallom hogy valahonnan szivja a levegőt,és a hütőviztartályban meg jönnek vissza a buborékok.
Vízpumpa folyik. Nem tudom milyen autó, de sanszos hogy egyben van a vezérléssel.
Ha cserélik, érdemes a vezérlést is cseréltetni egyben.
Vízpumpa lesz az. MIkor volt cserélve? Garancia még van rá?
Ha sose akkor örülj, hogy ennyivel megúsztad. Vezérléssel együtt kell cserélni, ne állj neki sóherkedni, mert ha teljesen széthullik még a vezérlésed is elmehet, akkor meg a motor megy a kukába. Többe fog kerülni, mint egy kicsit korai vezérléscsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!