Autó akkumulátor probléma?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy a mai nap indultam volna reggel el a kocsival. Szokásos lámpa kapcs , zene választás. Nekiállok kiállni ekkor vettem észre , hogy a kormány zár aktív maradt se előre se hátra semmi. Fogtam vissza gurultam a parkolóba. Kocsit leállítottam vissza tettem a gyújtást és minden lekapcsolt. Se nyitni se zárni nem tudtam az autót mintha hirtelen csutkára merült volna az aksi , rá 2 perc múlva minden vissza jött.... Az érintő kijelzős rádió azóta se kép se hang , ha a világítást rá csapom akkor a panel villog folyamatosan. Mégis mitől lehet ez az eset? Zárlatos lenne az aksi? 2 éves lenne a kocsiban az aksi. Eddig sose csinált ilyet. Rádióval mi lehet? Abba még lehet életet lehelni? Az kb 3 hónapos
Kérdező!
A "savazás"-t Te kezdted azzal, hogy kiálltál és visszaálltál mikozben a kormányzár nem mozdult. ;)
Ebben az a gáz, hogy ha a kormányzár nem old ki, akkor a kulcsot nem is lehet elfordítani.
Emellett a kormányzár egy teljesen mechanikus szerkezet, azaz semmi köze az akku állapotához.
nem savazásból kérdeztem milyen színű a kocsi! Annyi imfóból amit leírtál nem lehet semmit sem kitalálni. Mondjuk abból, hogy az a legfontosabb hogy a zenét kiválasztod már lehet következtetni egy-két dologra.
Milyen autó, mikori, ki cserélte az akksit, mi hogy lett beszerelve, stb. Mindent is el kellene mondani róla, hogy minimálisan képben legyünk. De a gyakori felülete nem is elég ilyen kérdések megválaszolására sajnos, úgyhogy a legegyszerűbb ha szervizbe mész.
Colt főnökömnél volt olyan, hogy menet közben bekattant a kormányzár. valami foskotró citroenje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!