Olyan problémám lenne ,hogy a mai nap indultam volna reggel el a kocsival. Szokásos lámpa kapcs , zene választás. Nekiállok kiállni ekkor vettem észre , hogy a kormány zár aktív maradt se előre se hátra semmi. Fogtam vissza gurultam a parkolóba. Kocsit leállítottam vissza tettem a gyújtást és minden lekapcsolt. Se nyitni se zárni nem tudtam az autót mintha hirtelen csutkára merült volna az aksi , rá 2 perc múlva minden vissza jött.... Az érintő kijelzős rádió azóta se kép se hang , ha a világítást rá csapom akkor a panel villog folyamatosan. Mégis mitől lehet ez az eset? Zárlatos lenne az aksi? 2 éves lenne a kocsiban az aksi. Eddig sose csinált ilyet. Rádióval mi lehet? Abba még lehet életet lehelni? Az kb 3 hónapos
Ki tud nyiffanni az aksi előbb is, de akkor nem forgatná az indítómotort, vagy az első indítást még kibírta, aztán nyekkent meg. Megnézném a fő biztosítékokat, hogy nem-e ott van valami gond. Nekem ezek, az akku tetején vannak.
2021. szept. 12. 07:27
2/14 anonim válasza:
Másik akksival teszt kell, majd kiderül. Nekem hagyományos záras 22 éves autóm van, januárban ugyanez volt, csak nekem az autó zárása nem volt gond..
2021. szept. 12. 07:52
3/14 anonim válasza:
Az akksi jó lesz ha az autó indul.de valahol zárlat van,én is azt mondom hogy a biztosítékokat,reléket húzgáld ki ill mozgasd át kezdésnek.
2021. szept. 12. 07:53
4/14 anonim válasza:
Kormányzárhoz mi köze az aksinak?
2021. szept. 12. 08:30
5/14 anonim válasza:
Legalább azt írd meg milyen színű a kocsi, vagy milyen gumik vannak rajta.
2021. szept. 12. 08:32
6/14 anonim válasza:
Valami f astra biztos!
Vagy s táliás!🤣
2021. szept. 12. 08:36
7/14 anonim válasza:
Ha bmw akkor nagyon vigyázz mert kifog gyulladni hamarosan !!!
2021. szept. 12. 08:51
8/14 A kérdező kommentje:
Srácok ne legyünk már ennyire toxicok minek vagytok itt ha csak savazni tudtok ✌️
2021. szept. 12. 09:47
9/14 anonim válasza:
Srác, milyen az Autód?
2021. szept. 12. 09:50
10/14 anonim válasza:
Kérdező, azt azért leírhatnád, hogy milyen autóról van szó, mert egyik egyszerűbb másik bonyorultabb. A kormányzár mechanikus alkatrész , így én ott (is) keresném a hibát, lehet eltört valami benne, és kontaktos, vagy zárlatos is lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!