Corolla benzin-gázosan?
Figyelt kérdés
Sose volt ilyen autóm.
Ha nekem nincs szükségem a gázos opcióra használhatom csak benzines üzemben?
Vagy hogy működik ez?
Illetve ezt is tudtommal külön kell műszakiztatni.
Simán csak hagyjam lejárni vagy ki kell szereltetni?
2021. szept. 11. 22:19
1/5 anonim válasza:
Csak szakműhely szerelheti ki és erről papírt is adnak és úgy kell majd leműszakiztatni.
2/5 anonim válasza:
Használhatod benzines üzemben nyugodtan. Általában kapcsolni lehet, hogy épp melyiket szeretnéd használni.
Ha jól tudom sima műszaki előtt, kell egy gázbiztonsági szemle, 30 napnál ne öregebb. Illetve a gáztartálynak a tanúsítványa.
A gázrendszer szakszerű eltávolítása vizsgáztatást és egyéb papírmunkát von maga után. Ennek költsége kb. 120-140 ezer ft.
Én használnám inkább gázzal mivel olcsóbb mint a benzin és kb nincs érezhető különbség.
3/5 A kérdező kommentje:
És akkor csak simán benzinesre váltok és bemehetek egy mélygarázsba? Vagy őket nem érdekli akkor se lehet?
2021. szept. 11. 22:45
4/5 anonim válasza:
Ha benzinnel használod akkor sem mehetsz le, mivel a forgalmiban Gáz üzem is szerepel.
5/5 anonim válasza:
Egy jó 10 éve hoztak egy rendeletet és annak értelmében a biztonsági szelepes gázos autók behajthatnak. A kutya nem foglalkozik vele egyébként. Volt olyan mélygarázs is meg szabadtéri parkoló is ahol kint volt ilyen tábla, behajtott, parkoltam és senkit nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!