Autó ideiglenes kivonás, vagy eladás inkább?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi, 22 éves Corollám, amit most egyetem miatt nagyon nem használnék. Nagyapámtól kaptam, nem szívesen kótyavetyélem el, de tény, hogy a sok állás nem fog jött tenni neki, a téli hónapokra minimum kivonatnám, garázsban tárolva. Kicsit bizonytalan vagyok, bár szülői segítség adott, kivonatni se feltétlen kellene, de ezért nem szívesen fogadnék el anyuéktól pénzt.2021. szept. 10. 21:46
1/2 Barnabas333 válasza:
Ezt neked kell tudni. Ha úgy tervezed és érzed, hogy 1-2év után költesz majd rá és sokat fogod még hasznalni vonasd ki és tartsd meg. De ha bizonytalan vagy ebben, inkább ad el szerintem.
2/2 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ha nedvesedő falú garázsban tárolod, szerelj be az ajtóba pár kis ventillátort a légcsere miatt. Ne egy szaunában dunsztold az autót.
Én télire szoktam eltenni az autót, amíg mínuszok vagy sózás van. Nagyon nedves volt a garázs, az ajtó becsukása után 15 perccel már 100%-ot jelzett a páratartalommérő még nyáron is. Került 6db kis 8 centis PC ventillátor az ajtóba, és résre nyitva van az ablak. Nyáron 30% körülre lement, de most is tud 70 lenni simán. Előtte egy kartondoboz rendesen megpuhult bent a levegőn, most semmi ilyesmi. Levegő is kellemesebb, nem nyirkos, semmi pinceszag. Villanyban évi 4 ezer forint plusz költséget jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!