Ha le merült az akkumulátor a kocsiban,azt egy másik akkumulátorral be lehet bikázni?
Figyelt kérdés
Tehát ha az én kocsimba le lemerült a batri,nem indul a kocsi,akkor ha van a csomagtartómba egy bikázó kábel,és egy másik akkumulátor,akkor azzal be tudom indítani ?2021. szept. 9. 15:09
2/9 anonim válasza:
Csak akkumlátorral lehet bebikázni, mégha az egy másik kocsiban van is.
3/9 A kérdező kommentje:
Egy külső akkumulátorral szeretném be bikázni ami nincs benne kocsiban csak sima batri.
2021. szept. 9. 15:23
4/9 anonim válasza:
Azzal is be lehet, ha az nincs lemerülve.
5/9 anonim válasza:
ezt nem tanitjak mikor vezetni tanulsz?
6/9 A kérdező kommentje:
hát nekem nem mondta senki... :D
2021. szept. 9. 16:22
7/9 anonim válasza:
Ez az az eset, amikor kell a vastag, és lehetőleg minél rövidebb bikakábel. Mert másik autóról bikázva (járó motorral) 14,2 voltról egy sima vékony bolti bikakábellel is töltődik bele annyi 3-4 perc alatt, hogy beröffenjen. Viszont egy ki tudja mióta a csomagtartóban pihenő "töltött" akku jó esetben 12,5 volt lesz a feszültség, ami gyakorlatilag nullát tölt a másik akkuba, a teljes indítóáramot a külső akkunak kell viselnie.
8/9 anonim válasza:
Én inkább a feltöltött akkumulátort raknám az autóba, és a bizti kedvéért vinnék magammal bikakábelt.
Vannak még hiper-szuper bikázó cuccosok (sőt, ahol én lakok, van egy szaküzlet, ahol ingyen, és mindenféle kötelezettség nélkül ki mennek be bikázni az autót) de ha döglődik az akksi, akkor érdemes a cserén gondolkodni.
9/9 anonim válasza:
én! kocsimban tökéletes az aksi, akárhányszor segítettem nikázni, mindíg fel kellett pörgetnem kellett a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!