Mikor lépnél ez ügyben? Autócserére gondolok.
Figyelt kérdés
2024-től csak Euro 5 (vagy jobb)2026-tól Euro 6 os dízellel lehet behajtani Budapestre.2021. szept. 9. 13:27
2/10 anonim válasza:
Véleményem szerint kizárt, hogy ez addig hatályba lép. Mivel ez sok embernek fájna, és a politikusok számára a legfontosabb dolog a szavazatszerzés, ezért nem gondolom hogy ez megvalósul.
3/10 anonim válasza:
Nem pesti vagyok, ergo leszarom
4/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor is a Golf mk2 a legjobb autó az 1.6D-vel.
5/10 anonim válasza:
#3 Egészen addig, amíg olyan helyen is bevezetik, ami téged is érint.
6/10 anonim válasza:
Hát én már vagy 10 éve utálok bemenni pestre, úgy hogy ha lehet soha nem mennék oda.
Kész katasztrófa lett az a falu.
8/10 anonim válasza:
Remélem jóól lemennek addigra a dízelautó árak eme hülyeség miatt, és lesz egy jó autóm olcsón.
9/10 anonim válasza:
Ha ez számít, nekem a mostani autóm is Euro 6-os már (benzin), úgyhogy így különösebb dolgom nem lenne.
Egyébként üdvözlöm a döntést és a többi város belső részére is érdemes lenne kiterjeszteni, bár sok helyen szerintem az Euro 5 is bőven elég lépés lenne.
10/10 anonim válasza:
#5 Ha már tudok venni fiatalabb kisköbcentis turbó benzines autót, akkor a problémám megoldva, de euro 5-6-os dízelem sose lesz... Szóval igen, addig szarom le ameddig nem lesz olyan helyen bevezetve ami engem is érint, viszont szerintem mire ez eljön addigra nekem lesz a fentebb említett autóm, szóval...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!