Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó vétel lehet?

Szerintetek jó vétel lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Ha jobban megfigyeled eleje masszinu, de meg ha törve is volt full patika szerintem. holnap megyek megnézni, mit gondoltok?

#nissan, visa ful, légtömegmérő, lambdaszonda, benzin #megtaláltuk egymást #1.5 világból kivisz, külföldről hozták, egyenesen nekem,
2021. szept. 7. 21:53
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szerintem ha van egy kis eszed, még álmodból is kitörlöd ezt a kotvány f0st. Eléggé kamuszaga van. Fogadok, hogy még a katalizátor sincs meg, mert a "dEzsvirekkel" azt már leadták a telepen.
2021. szept. 7. 22:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Kitoroltem mara fejembol, bőr ulés alpine hangtech fogott meg inkabb :D
2021. szept. 7. 23:14
 13/22 MGéza ***** válasza:
Miből gondoltad hogy patika állapot? Fontos részletekről nem mutatott semmit, csak a kiglancolt utasteret meg a nyilván frissen mosott kasznit. De például nem volt semmi közeli, motorteret, csomagtartót fel se nyitotta.
2021. szept. 8. 00:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Elvakított a szép beltér, mert Nissan Almerakban ritka, hogy bőr ülés van :D Ezeket el is felejtettem hiányolni :D
2021. szept. 8. 00:06
 15/22 D. Brasco ***** válasza:
100%
Rossz a hirdetés szövege,igy sokkal autentikusabb lenne:boyracer hülyegyerek egykori sokat megélt móricka tuningos kotlája eladó egy másik verébnek!
2021. szept. 8. 06:41
 16/22 A kérdező kommentje:
15 ez igx pontos :D
2021. szept. 8. 11:03
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

ennyiert patika citroen xsarat kapsz, amibol az 1.6 tenyleg nagyon jol megy, de 2.0-t is ellehet csipni.

es full extrazva vannak kb.

De fogadjunk nemkell mert a szomszed kutyajanak a macskajanak az unokanovere hallotta, hogy a francia az szar😀

2021. szept. 8. 11:30
 18/22 A kérdező kommentje:

17-es, nyáron láttam egy gyönyörű Xsarat, full patika volt, 399eft volt a vége. 1.6. Pont dolgoztam aznap, masnap elvittek mire megtudtam vns nézni. Sok francia autó van a családban, és nagyon kenyelmesek, de most nincs egy jó állapotú xsara vagy xsara Picasso vagy vmi közép Renault pl megane , scenic, stb eladó :/ ha lenne azt választanám :D

Nem tudom honnan jön ez a sza* francia :D nekem nincs bajom a francia autokkal, sokkal jobb szerintem mint a német autók :D

2021. szept. 8. 11:44
 19/22 anonim ***** válasza:

ohh, akkor elnezest kerek. mindenesetre legy nyitott a franciakra, ennyiert sokkal jobb franciat kapsz, mint nemetet.

(fb marketplacen nezz szet, nemreg lattam valos 70ezer km-el xsarat 600ert, de lehet mar eladtak)

2021. szept. 8. 11:47
 20/22 A kérdező kommentje:
19, semmi gond,nem tudhattad, és a kérdésemben a link sem úgy néz ki, mint aki szereti a francia autókat, nyitott vagyok teljesen a francia autókra, az én ismeroseim nem panaszkodnak a franciákra :D sőt imádják :D elmegyek megnezni egy scenice-t első gen. Ha lenne jó Citroenn azt is megneznem köszönöm a válaszod ;)
2021. szept. 8. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!