Szerintetek ez jó vétel lenne?
Régi álmom egy S merci szerencsére ma már nagyon olcsón kapni a 2000 körülieket. Kinéztem a linkelt példányt.
A képeken látszik hogy a hátsó futóművel lehet valami gond. Felhívtam az eldót, azt mondta kb 150-200 ezer Ft lenne helyre pofozni. Tehát 500-ből lenne egy 5 literes 300 lovas hátsó kerekes prémiumom.
Motorikusan mennyire megbízható ez a konstrukció? Vannak típushibái?
Milyen egyéb dolgokat kellene átnézni majd amikor megtekintem az autót?
Mennyiből lehetne kb fenntartani? Éves szinten 200-300 ezret szánnék az autó szinten tartására
AZ eladó ha 200-at mond, akkor lesz az 400 is.
Meg a többi.
"Régi álmom egy S merci szerencsére ma már nagyon olcsón kapni a 2000 körülieket. "
Hát ha szerinted az szerencse hogy olcsón kapni akkor nagyon súlyosan vagy eltájolva az autók világában.
A 150 ezres futóművet bátran szorozd be úgy öttel-hattal.
Motorikusan akár jó is lehetne bár gondolom az számodra is világos, hogy a 20 éves S classban nem 248.000 km van. Nem is értem 2021-ben mit érez aki így hirdet. Ma már az utolsó debil is tudja, hogy ezekkel nem boltba jártak vasárnaponként
Típus hiba? Extra lista kb fele kuka lesz.
Csatlakozom a 3ashoz, nem értem mit gondol az aki egy kevés km-es, patika Swift árából akarja megúszni a "régi álom" s osztályt.
Évi 200-300 ezerből mondjuk nem tudom hogy akarod fenn tartani. Lesz a futómű vagy fél milla. Akkor 2 évig nem csináltatsz meg mást rajta? Xd
Még a vonószem is be van tekerve. Mintha vontatták volna. Az meg sose jó jel. Törött autó áll mellette, meg egy tréler előtte.
A futómű tuti nem állna meg 150-200-ba. Meg az aljára is kíváncsi lennék, milyen sérüléseket szedett össze ha ennyire ül az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!