Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez jó vétel lenne?

Szerintetek ez jó vétel lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Régi álmom egy S merci szerencsére ma már nagyon olcsón kapni a 2000 körülieket. Kinéztem a linkelt példányt.

A képeken látszik hogy a hátsó futóművel lehet valami gond. Felhívtam az eldót, azt mondta kb 150-200 ezer Ft lenne helyre pofozni. Tehát 500-ből lenne egy 5 literes 300 lovas hátsó kerekes prémiumom.

Motorikusan mennyire megbízható ez a konstrukció? Vannak típushibái?

Milyen egyéb dolgokat kellene átnézni majd amikor megtekintem az autót?

Mennyiből lehetne kb fenntartani? Éves szinten 200-300 ezret szánnék az autó szinten tartására

2021. máj. 31. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bátran vedd meg, kerti dísznek jó lesz :D
2021. máj. 31. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű más baj is van vele. Ezek még 20 évesen se ennyibe kerülnek ha működőképes állapotú.
2021. máj. 31. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez biztos troll,nagyon durván rájátszik a sztereotípiára.

Amúgy ez max alkatrésznek jó meg mi ez a nagymama szőnyeg az elejében? :DD

Elkérte nagyitól a nappali szőnyeget és betette vagy mi történt itt?

2021. máj. 31. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd

Én nem itéllek meg azért, mert öreg prémiumot akarsz.

De ez nem az a kocsi, amit meg kellene venni. Nem a km miatt, hogy sokkal több van benn valójában. Hanem mert nem véletlen kerül ennyibe. 99% hogy valami nagyobb baja van, nem a hátsó futómű hanem szerintem kb. üzemképtelen a kocsi vagy ropira volt törve és gittel ragasztották össze.

Most gondolj bele: egy 20 éves A6-os Audiért, ha normális állapotba van, simán elkérnek 800 ezer-1 millió forintot! És az messze nem S-osztály kategória. Megértem, ha hátsókerekes prémiumot akarsz. Gyűjts még hozzá, és vegyél 1 millióból egy öregebb C-osztályt vagy 3as BMW-t. Ott már 1 millióért kapsz normálisat.

2021. máj. 31. 22:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14-es: lassan egy épkézláb 190-es mercit nem kapsz 1 millió alatt :D

ez a bálna meg 350e huf

2021. jún. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!