Miért kell pl egy luxusautó (pl.BMW 730d) mellé egy átlagos autó is? (Nissan Almera 20 éves)
Megfigyeltem, hogy a mostani főnökömnek 7-es BMW-je van, 2011 körüli, de van mellette egy faek egyszerű Nissan Almeraja is, ami 20 éves. Előző munkahelyemen Volkswagen Arteon / Ford Mustang mellett volt a főnöknek Renault Thaliája. Minek ilyen autók mellé átlagos autók? Nem értem.
Ráadásul a mostani főnök ma is a Nissannal jött. Nem cuccol vagy ilyesmi :D
Hihető, hogy 10 éves dízel bmw-ben 20 ezer van. Biztos német orvospap házaspáré volt :)
Inkább ez lehet, amit írtok, hogy óvja, félti és hosszú távon használja. Szerintem ha vakítani akarna, mindig azzal járna, nem lenne Nissan mellette.
#15. Gratulálok hozzá, szép autó, vigyázz rá. :D
Hát én spec biztos, hogy nem a mindenhol plüssel bélelt luxusverdában hordanám a tetődeszkát meg a vágott fél disznót, nem abba másznék be sáros melóscipővel, ruhával az építkezésen stb.
Van olyan ismerősöm, akinek van egy 740-es BMW-je, ha külföldre vagy hosszú távra, nyaralni stb. megy, azzal megy, de hétköznapi rohangálásra, bevásárlásra stb. az I3-at használja.
A célszerszám, az célszerszám.
Pont az ne vegyen luxuskocsit, akinek nincs pénze az általános felhasználásra mellé praktikusabbat is tartani.
Szóval az a szöveg, hogy azért van kisebb és olcsóbb, hogy lehessen csórót játszani, szerintem simán irigységből eredő rosszindulatú szöveg.
Aki nem engedheti meg magának a célfelhasználású több autót és mégis luxusverdát vesz, az játssza meg magát gazdagabbnak, mint amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!