Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell pl egy luxusautó...

Miért kell pl egy luxusautó (pl.BMW 730d) mellé egy átlagos autó is? (Nissan Almera 20 éves)

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy a mostani főnökömnek 7-es BMW-je van, 2011 körüli, de van mellette egy faek egyszerű Nissan Almeraja is, ami 20 éves. Előző munkahelyemen Volkswagen Arteon / Ford Mustang mellett volt a főnöknek Renault Thaliája. Minek ilyen autók mellé átlagos autók? Nem értem.

Ráadásul a mostani főnök ma is a Nissannal jött. Nem cuccol vagy ilyesmi :D

#Luxusautó, Főnök, átlag autó
2021. szept. 6. 22:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Így már világos, csak furcsa ez, de érthető :D Éehet a helyében én is így gondolkodnék, igazatok van :D Nyilvan mind a két átlagautó a Renault Thalia mega Nissan almera is nagyon megbecsült fullfull, de akkor is :D furcs avolt :D
2021. szept. 7. 01:17
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Ha 10 éves exprémium mellé tart valami filléres sz/rt akkor szimplán nincs pénze finanszírozni a BMW futását, de vakítani kell azért, amikor olyan helyre megy. Amikor 1-4 éves drága autók mellé megtartanak valami régit, akkor inkább lehet azt mondani, hogy jó, h kéznél van, nem éri meg eladni. Jól jöhet, ha kell az asszonynak/csajnak/gyereknek valahova elszaladni, esetleg szervízben van az egyik, oda kell adni egy beosztottnak valamiért stbstb.
2021. szept. 7. 07:03
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Megjött Fanyal Feri is. :)
2021. szept. 7. 07:32
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Hihető, hogy 10 éves dízel bmw-ben 20 ezer van. Biztos német orvospap házaspáré volt :)

2021. szept. 7. 08:36
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Pont a 7es BMW és hasonlo kategóriát kell nagyon óvni. Nekem pl egy 2012es valóban full extrás 313 lovas Audi A6osom van, amit ki is maxolok rendesen, de pont egy Thalia (is) van mellette, ami még az Audi előtt volt meg, és nagyon szeretem.
2021. szept. 7. 08:41
 16/22 A kérdező kommentje:

Inkább ez lehet, amit írtok, hogy óvja, félti és hosszú távon használja. Szerintem ha vakítani akarna, mindig azzal járna, nem lenne Nissan mellette.

#15. Gratulálok hozzá, szép autó, vigyázz rá. :D

2021. szept. 7. 09:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
14: Nem csak használtan lehet autót venni.
2021. szept. 7. 09:24
 18/22 Wadmalac ***** válasza:
100%

Hát én spec biztos, hogy nem a mindenhol plüssel bélelt luxusverdában hordanám a tetődeszkát meg a vágott fél disznót, nem abba másznék be sáros melóscipővel, ruhával az építkezésen stb.

Van olyan ismerősöm, akinek van egy 740-es BMW-je, ha külföldre vagy hosszú távra, nyaralni stb. megy, azzal megy, de hétköznapi rohangálásra, bevásárlásra stb. az I3-at használja.

A célszerszám, az célszerszám.

Pont az ne vegyen luxuskocsit, akinek nincs pénze az általános felhasználásra mellé praktikusabbat is tartani.

Szóval az a szöveg, hogy azért van kisebb és olcsóbb, hogy lehessen csórót játszani, szerintem simán irigységből eredő rosszindulatú szöveg.

Aki nem engedheti meg magának a célfelhasználású több autót és mégis luxusverdát vesz, az játssza meg magát gazdagabbnak, mint amilyen.

2021. szept. 7. 10:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Vonzod a hülye feletteseket. Amúgy nagyon szar cég lehet, ahol hagyják, hogy az ügyvezető vagy felső-menedzser 10 éves autóval járjon, magára valamit is adó vállalatnál 5-6 évente cserélik a reprezentációs célú járműveket, meg hát a lízingszerződés amúgy sem örök életű.
2021. szept. 7. 11:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam egy cikket az almerakrol. Egy almera minden reggel beindul és minden este célba ér ennyi amit biztosan megjegyeztem belőle. Tehát kell egy olcsó, szaladgálós és megbízható autó a bömbi mellé.
2021. szept. 7. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!