Kormányösszekötő gömbfej szakadás 5 hónap alatt?
Sziasztok,
5 hónapja beszerelt új TRW kormány gömbfej mitől nézhet ki így?
Hibajelenség még nincs, de ahogy látom nagyon a határon van, hogy elszakadjon a gumi.
Szerelő cseszhette el vagy anyaghibás lehet? Ez a vezetőoldal, másik oldalon nem vettem le a kereket csak alá néztem és ott is hasonló a helyzet csak talán nem ennyire durva.
Mivel pont az illesztésnél szakad, ezért nyilván anyaghiba. Előfordul, nem a gyártó hibája.
Persze amelyik autó ilyen állapotban van, ott szerintem nem egy szakadt gömbfej porvédő gumin kellene izgulni...
Gondoltam, hogy kép alapján az jön le, hogy rossz állapotban van.
10 éves autó. Minden időben van cserélve.
Viszont azt én se értem, hogy mi a fenétől lett ennyire rozsdás a csonk. 1 éve még fele ennyire se volt durva.
Mindenképp le lesz csiszolva és le lesz festve a kérdés a gömbfejre vonatkozott.
Skoda Fabia 2011
Az alja az nem gáz egyáltalán. Ott van az alap galvanizált festék réteg. Nem volt törve. 1-2 pötty rozsda van csak.
A csonkállvány részen kezdett el rozsdásodni durván. Egyelőre az a terv, hogy ha idén már nem is akkor jövőre szét lesz szedve és szépen le lesz csiszolva, alapozva, festve.
TRW nem valami jó ilyenekben szerintem....
Milyen márkák vannak ilyenben az autódhoz? Febi esetleg vagy Lemförder?
Közben ha jól néztem van az autódhoz: Sasic, Febi, Lemförder, Sidem.
Ezeknek elég tartós a gumijuk.
TRW-t inkább csak fékeknél vennék.
Amúgy honnan vetted? Kétlem, hogy kínai gagyit tettek volna TRW dobozba.
Monroe
ABS
SKF
Febi bilstein
Delphi
Swag
Vaico
Meyle
Melyik legyen? Arban kb ugyan ott vannak 3-5 ezer között.
Kauffernél vettem a Trw-t.
A fek is TRW az ket eve lett cserelve az hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!