Miért nem megy az önindító egy negativ kábellel?
Figyelt kérdés
Az alany egy 6k2 Seat cordoba, 1.4MPI AKK. Motort kellett cserélni, és miután kész lett a motor csere, a semmiben lógott egy negatív kábel, ha rá rakom az önindító tartó csavarjára, csak akkor működik az önindító, pedig a rá való negatív rá van kötve. Ez a semmiben lógó negatív el sem ér az önindítóig, ezért az első inditásnál, egy bika kábellel kötöttem rá, de a bika kábel markolata megolvadt. Nem tudom hogy hova való gyárilag az a kábel, és hogy miért csak azzal működik az önindító,El kötve nem lehet semmi, mivel ahoz nem volt nyulva, csak a motor lett ki, es berakva.2021. szept. 1. 17:33
1/3 anonim válasza:
A motor testkábele lesz az, az önindítórá általában csak 1 pozitív kábel megy, a negatívat a motorról kapja. Keresd meg a helyét, általában a váltóra, a vagy a váltót tartó csavarokra megy.
2/3 anonim válasza:
Az nem az önindítóé.
Az a fő testkábel lesz.
Ahogy egyes írja, álltalában a váltón van a helye.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült köszi :) Akksiról jön, végül a motor tartó vasra kötöttem, és tökéletesen teszi a dolgát.
2021. szept. 1. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!