Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyomom a gázt de nem gyorsul...

Nyomom a gázt de nem gyorsul az autó?

Figyelt kérdés
Sziasztok,ameddig nem jutok el autoszerelohoz a kocsival gondoltam kiirom ide a kérdésem hátha járt már így valaki vagy van itt aki autoszerelo..Problémám a következő pár napja alapjáraton kopogott valami a motorterben mikor nőtt a fordulat ez elmúlt,ezt követően pár napra rá azt vettem észre hogy az a kopogás folyamatos lett és gázadáskor is kopog folyamatosan és ami a legnagyobb kérdés számomra hogy a tegnapi napon az autó nem úgy gyorsult ahogy azt kéne a fordulat ugyan olyan nem pörög túl a turbó ahogy kell bekapcsol húz is de nem annyit amennyit kéne.Neztem már hogy nem e szorult oda valami semmi hibát nem jelez az autó mégis van valami...ha valaki esetleg tudja vagy sejti hogy mi lehet a baj az segítsen kb 2hetig nem fogad az autoszerelo.ékezetekért bocsi.

2021. szept. 1. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Hát az a kopogás az bizony lehet egy nagyon komoly hiba is, ami lehet motor megmontással fog járni.

AZért az furcsa hogy ilyen hülyeségeket állitassz hogy :

" ugyan olyan nem pörög túl a turbó ahogy kell bekapcsol húz is de nem annyit amennyit kéne "

Miből állapitottad meg hogy mennyit pörög a turbó?

2021. szept. 1. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Küldd neki még két hétig tesa, hadd kopogjon.
2021. szept. 1. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ez sok minden lehet, de nekünk volt egy furgonunk, na az akkor csinált ilyet, amikor 3-hengerezett

olyan hangja volt, mint egy tanknak :D

utána még másfél évig ment így problémák nélkül, mielőtt betoltunk volna a bontóba :D

2021. szept. 1. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akármi lehet, ha nem akarsz nagyobb bajt akkor ne menj az autóval amíg szerelő meg nem nézi.
2021. szept. 1. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem használom azóta az autót,és azt azért csak tudom hogy mennyit pörög a fordulat x sebességnél az nem változott azért írtam hátha valamennyit segítek vele.A turbó bekapcsol de az autó nem úgy kezd el húzni ahogy az megszokott ezt is azért írtam hátha a turbót ki lehet zárni mint probléma...nem vagyok autó szerelő nem értem ezt a részét egyáltalán,nem is azért tettem fel a kérdést hogy hülyének nézzetek és baszogassatok.Gondoltam valaki hátha tud segíteni.Aki normálisan írt köszönöm a segítséget.
2021. szept. 1. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt ilyen 1.7 td astránál. Csepegett a hűtővíz, megmelegedett és megkopott a vezérműtengely (olaj se sok volt benne). Kb 3 mm koptak a bütykök, még beindult, de csattogott, füstölt és gyenge volt.
2021. szept. 1. 19:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem füstöl,olaj van benne most lenne ideje cserélni,hűtővíz folyadék ugyan úgy áll elvileg nem folyik.A hétvégén gépre lesz rakva,autoszerelo azt mondta így látlanban hogy a turbóval lesz baj a kopogást nem hallotta úgyhogy arra nem tud mit mondani egyenlőre.Koszi a segítséget
2021. szept. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!