5-6 millió körül van valami normális autó, kb úgy nézzen ki mint mazda3?
Hohohoooo :)
Tobbszaz autot vezettem mar az elmult 20 evben hivatàsbol, szakmai szemmel nezve.
Vannak objektiv tenyezok amikben a nemet autok jobbak a tobbinel. Vannak amiben a japanok es vannak amiben a franciak. A tobbi izles kerdese.
De ha kozvetlenulnegymas utab beulsz azonos kategorias konkurens modellekbe ahogy en teszem akkor fogod latni es erezni a kulonbseget
Hát... van például maga a Mazda 3.
A legújabb generációja már bőven felért egy olyan minőségre a beltérben is, hogy kicsit sem érződik japán gagyinak, mondhat a hármas akármit - én is nagyon sok autót próbálok, szintén szakmából adódóan.
Az előző generáció még kicsit ez a sivár, kopogós fajta, könnyen karcolódó betétekkel, de ha ez téged nem zavar, akkor egyébként egy sportosra hangolt, tök jó autó. Viszont a rozsda még a mai napig egy probléma, nem annyira mint régen, de továbbra sem tartanak ott, mint a legtöbb másik márka ezen a téren.
Ford Focust mondjuk én pont nem ajánlanám, csak ha újat veszel és gari lejártával el is adod a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!