Ha Steiermarkban üzemképtelenné válna az autótok, és megbízható, olcsó szerelőt szeretnétek, kihez, hova fordulnátok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 16:30
1/7 A kérdező kommentje:
Jöhet magyar is, osztrák is, párom szüleinek autója döbbent le, és ők gyakorlatilag egyáltalán nem beszélnek németül...Olyan kellene, aki be van oltva, és lehetőség szerint nyugati vakcinával, hogy a határátkelés oda-vissza ne jelentsen problémát
2021. aug. 26. 16:32
2/7 anonim válasza:
Vagy keresnek egy helyi szerelőt, vagy egy trailerest, aki haza szállítja az autót.
3/7 krwkco válasza:
Nem értem a koncepciót. Arra számítasz, hogy egy magyar autószerelő (akik egyébként tele vannak munkával) 90 kilométert fog ingázni, hogy azután műhely és alkatrésszállítói kapcsolat nélkül megjavítson egy autót, amiről nem tudja, hogy mi a hibája?
Én inkább két lehetőséget látok:
- kell egy ismerős, aki jól beszél németül és ő telefonon keresztül tolmácsol az apósék és a helyi autószerelő között. Esetleg ugyanez okostelefon/laptop translate-be pötyögve.
- trailert hívni a határ mellől Magyarországról és egy előre megbeszélt szerelőhöz átszállítani.
4/7 D. Brasco válasza:
Tehát ez egy mezei hirdetés,hogy ki vállalná el az osztrákoknál lekorhadt autótok látatlanba való megszerelését.........azt hiszem nyugodtan törölhető ez az egesz.......
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem hirdetés, a viszonyokat-lehetőségeket jöttem helyettük felmérni.
2021. aug. 27. 19:09
6/7 anonim válasza:
Ha valami apróság, akkor érdemesebb kint javíttatni, amúgy trailer.
7/7 krwkco válasza:
Szerintem írd be a google-be, hogy Passail kfz meister és amelyik a legközelebb van az autó pillanatnyi helyéhez, azt kellene rávenni, hogy adjon árajánlatot. Talán hajlandó odamenni és megsaccolni, hogy mi lehet a baja a gépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!