Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire ellenőrzik szigorúan...

Mennyire ellenőrzik szigorúan a robogókat?

Figyelt kérdés
Egy malaguti ciak 100cm3-es robogót vennék meg,egy ismerőstől. B jogsival 50cm3 ként használta évek óta,biztosítást is kötött rá. Én ugyanígy használnám. Kisebb km óra van benne,valamint nem látszik rajta sehol,hogy 100cm3as. Mennyire kell félni,hogy lebukok vele,csak Baranya megyébe használnám? Valamint a későbbi eladásnál utólag lehet-e ebből bajom?
2021. aug. 25. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semennyire. Soha nem tapasztaltam ilyet sem autóval, sem.robogóval közlekedve. Semmit sem ellenőriznek igazán. Meg nyilván az se baj, ha nem adsz okot ellenőrzésre.
2021. aug. 25. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nekikoccansz kicsit hátulról egy új 7-es BMW-nek, akkor aztán marhára megérte 50-esként használni, mert fizetheted zsebből a millió forintokat. Sosem vállalnék be ilyet, valahogy ezeknek sosincs jó vége.
2021. aug. 25. 22:03
 3/3 D. Brasco ***** válasza:
Tudod ez egy olyan dolog,hogy lehet amíg élsz soha egy rendőr nem fog megállitani,de az is lehet hogy az első utazás első kanyarjánál kiszednek egy komolyabb ellenőrzésre......bar én tovabbra sem attol félnék,hogy a rendő megb@sz,mert kb az a legjobb dolog ami történhet veled ........ami ettől sokkal finomabb az az amit a 2-es is írt hogy legyél részese bármilyen balesetnek,akár vétlenként is.....a biztositasi csalástól kezdve minden rád lesz verve,meg valóban fizetheted zsebből a kárt,ha úgy van mindenkinek!Remek móka az olyan....
2021. aug. 26. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!