7m körül milyen új városi kisautót vennétek?
Nagyon kicsi belül a Vitara és Scross is, belső kialakítás is kisautós (mindkettő subcompact kategória ahogy a Swift is, kb 20 centivel nagyobbak csak, de városban kényelmesebb a magasabb kialakítás)
Köszi a többi tippet, kiat nem néztem még.
Tudom, egy régebbi közeli ismerősnek Scross van, de maga az autó mérete nem éppen városi kisautó. Az inkább az i20, Picanto, Yaris (Aygo). A Vitara és Scross is kellemesen használható városban, de más kategóriában vannak.
@2: pedig érdemes. Hyundai/Kia nagyon minőségi autókat gyártanak már a 2010-es évek eleje-közepe óta.
Nekünk még az előző generációs i20 a városi autónk, 1,25 literes motorral (84HP). Nagyon csendes, kulturált, a futómű kicsit sportosra hangolt, de ez nálunk inkább pozitívum, mint negatívum. Az összeszerelési minőség példás.
Ennyiért az új i20-ból (testvérmodell a Kia Rio) megkapod akár a csúcsfelszereltséget is a panorámatetővel, Bose hifivel, gyártják még hozzá az 1,25-ös szívómotort ami a miénkben is van, de az 1.0 T-GDI is ott van - nyilván ha 10+ évig meg akarod tartani, akkor talán a szívó jobban ajánlható (egyszerűbb, megbízhatóbb technológia), de az 1.0 T-GDI lényegesen jobban viszi a kasztnit.
Szerintem jelenleg nem nagyon van jobb választás náluk ár-érték arányban, már rég nem a kompromisszumos megoldás a Hyundai/Kia, minőségben a Suzuki felett állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!