Mi a véleményetek a legújabb F-es Corsa-rol, minőségi, jól összerakott, formás kisautó?
2-es vagyok. Sajnos nekem is hasonlóak a tapasztalataim az Astrával. Meg az Opelszervizekkel is. Szamócáznak bele a dolgokba.
Én jövő héten megyek. A fényszórót kell javítani, amivel már 6. körbe megyek vissza. Már cseréltek sok mindent, elektronikát, komplett fényszórót, már több mint egy millában van csak ez a gyártónak. És ugyanott tartunk mint az elején. Emellett kétszer kellett vezérműláncot, egyszer kettőstömegőt cserélni. És a kuplung fogáspontján valami ugyanúgy kopog mint eddig. A szerviz álláspontja: ők mindent kicseréltek, ez ilyen. Az autóban most van 42e km. Listáron 9 millió fölött volt, majdnem 4 éve, még a drágulási hullám előtt.
Azért sajnálom leginkább, mert egy nagyon kényelmes, fürge, jó autó lehetne, ha ezek a hibák nem lennének. Vagy legalább a szerviz tudná ezekre a végleges megoldást.
Nekem is voltak ez előtt is Opeljeim. Szerettem őket, meg úgy általában a márkát. De be kell látnom, hogy ezek után ez nekem is az utolsó Oplem. Szépen elbúcsúzom a márkától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!