Találtam egy számomra jó ár érték arányú autót. Egyetlen apró szépséghibája, hogy a kormány rossz oldalon van. Megszokható a jobb kormányos autó, ha főleg vidéken megyek vele?
Azért van itt pár okostojás akik pengék a témában, de jobbkormányosban még nem ültek. Egyáltalán nem veszélyes, jobban le kell maradni és emiatt kevesebb előzési lehetőséget tud kihasználni.
A kényelmetlenségek miatt én csak indokolt esetben vennék, ha egy Skyline-ról, Stagea-ről lenne szó akkor rendben, de ha valaki hazament a lepukkant E46-tal vagy bármi más tucatautóval akkor azt hanyagolnám.
Megszokható minden, de jó sosem lesz.
Volt pár év, amikor Angliában dolgoztam, ott vettem egy Jaguar XJ6-ot, és azzal jöttem haza, voltam vele itthon 3 hónapot.
Kezdjük azzal, hogy minden egyes mélygarázsban / bevásárlóközpontban szállhatsz ki az automatához a jegyedért, feltartva a sort magad mögött, egyébként is bosszúság.
Folytathatjuk ott, hogy főleg valami nagyobb jármű előzése nem egyszerű, mert nem látsz ki mögüle, és ez is baromi idegesítő tud lenni.
Ez a két fő dolog van, ami 3 hónap után is idegesített, a többit megszokod, de ez pont elég volt nekem ahhoz, hogy elvegye a komfortérzetet egy olyan autótól, ami egyébként nagyon tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!